Todiloo

TJA!
Nu är jag sådär uttråkad igen. Liksom tagad fast helt död.
Igår var jag på Inglourious Basterds med Elwin och alla hennes mates + Nathalie + syster + kusin. En hel biorad med folk typ. Filmen var verkligen oväntad, men den va bra. Jag gillade den bisarra humorn typ. Fast det känns som att jag skulle ha skrattat ännu mer om jag var kille. Plus att det var massa blodscener, vilket jag tycker är väldigt onödigt. Eftersom jag alltid blundar när det blir för sliskigt med blod och inälvor och sådant och så betalar jag ju för att titta på filmen! Då är det ju jätteonödigt med blod, rena pengarslöseriet!!

Idag har jag sprungit runt lite på stan med millitärmannen och sen sprungit runt ännu mer på stan med Patten.
Men nu över till något roligare:
GRATTIS VIKTORIA!!
Inte bara grattis för att hon är min bästa bloggläsare nr 1 utan också ett stort grattis på 17års dagen!!
Denhär dagen ska firas med middag på en resturang med brudarna, för Vikys del Lars Winnerbäck (jag ska inte med utan ska hem och städa..) sen ska vi ut på krogen och fira loss!
Wohoooo!
Så det ska jag längta efter när jag slocknar inatt. See ya guys! 


Dagen efter..

Aningen illamåeende?
Svar: JA.
Aningen trött?
Svar: JA.
Aningen pepp på livet?
Svar: JA.


Det var en rolig kväll igår! Förfest på mitt rum som bestod av att sitta och spegla sig i typ två timmar och fundera på vad vi skulle göra med Joakims kanelbulle som han inte ville ha. (Mamma fick den).
Sen åkte vi in till stan. En asläskig brud försökte sälja knark till oss på spårvagnen!!
Inne på Parken va det helt dött när vi kom, det va typ nån komiker som stod och bablade. Efter ett tag drog festen igång och då var det röj!
Det suger att jag inte har någon kamera för det hade nog blivit en hel del roliga bilder! Men som tur är finns det vimmelfotografer.  Har ingen aning om vem bruden till vänster är, haha. Annars ser ni ju att jag, Jocke och Vickan va på topp. Hahaha eller så är det det som inte syns..
Well well.
Nu äter jag nudlar MUMS. Idag ska jag:

  • Städa ur skafferiet
  • Gå på shoppingdate med Nathalie, Elin och Ingela
  • Hämta Philip
  • Äta middag med familjen (hemma, inte coolare än så)
  • Gå på bio
  • Ha en j__ligt bra dag!! WOHOOO

AFFRO POWEEEER

Inatt sov Viko hos mig. Det är en söt brud! GRRR!
Igår kollade vi på två filmer, den ena handlade om en rastistisk man som morrade massa. Den andra handlade om ett grottmonster som bodde i en tunnelbana och dödade alla utom hunden och den tyska bruden med en ful klänning.
Jag kommer inte ihåg vad någon av filmerna heter just nu.
Ikväll blir det PARTY! Jag är sjukt TAGGAD!
 
Men som förfest innan förfesten ska jag springa och låta affro krafterna innom min släppas lösa. SEE YA!


Asså du kan ju bara typ dra om du inte gillar va du läser WHHAAAT

Nu har jag tänkt ut mina ultimata DISSAR, lyssna och lär:

"Du är så bra, för du ger mig inspiration om hur jag ska klä mig på Halloween, det blir inte så svårt heller, bara jag får låna din peruk!"

"Skaffa ett eget gymm, vi på mitt gymm är för biffiga för dig OCH mitt marsvin har ett ASCOOLT namn och du ska ta tillbaka det där du sa till mig på Lunarstorm!"

"Ja du stör IGEN!" (till hon på spotify)

"SPEGEL" (så gör man sådär med händerna så studsar kommentaren tillbaka)

"Du kan ju stå bakom nån annan när du dansar afropowerdance för annars kommer jag bara fortsätta sabba din takt!"

"Även om du är snygg så har jag fortfarande överläge för jag är iallafall inte norsk!"

Och den bästa av dem alla, är helt enkelt att avnjuta tystnaden och sen bara brista ut i: "MOHAHAHAHAAHAHAHA"

Så det är bara att ta till er och lära när dissarkungen e på G!

LHC LHC LHC

Japp sådär som min rubrik heter så sjunger alla i Linköping. Det vet jag för jag var där igår!
Lovisa avfirade sin 18års fest och det blev ett riktigt baluns! Förfest hemma i Lojcans gamla lägenhet som står tom för tillfället. Massa dans och saning och konka vart det där och självklart massa Ösköttar. Sen drog vi ut. Camilla genomgår då en magisk förvandling och blir två år äldre (och 10cm längre!!) så hon kommer in överallt. Stencoolt! NEJ nu blev klockan mycket! TEATEEER!

Fredagmorgon

Nu är stylisten här, hon springer runt i huset och säger "byt ut den här lampan och ställ en fruktskål här" och med jämna mellanrum säger hon på stockholmska "Men gudja!".
Om nio min drar jag iväg mot skolan. Då ska jag till idrotten bara för att få närvaro sen ska jag ha utvecklingssamtal.
Idag blir en bra dag, det känner jag. Efter idrotten ere samhällskunskap (hoppas vi får tillbaka proven!!) sen ere Europakunskap. Där ska vi skriva massa grejs.
Till frukost har jag ätit tinade jordgubbar.. Inte så mättande. Men vi har verkligen inget annat hemma.. Jag skulle ha bakat en kladdkaka!
Det får la bli sen! MUMS!
Åh tydligen tyckte stylisten jättemycket om mitt rum, HighScoore!
Hon ska inte styla vårat hus sådär coolt som de gör på  TV jämt utan hon skulle bara ge lite tips, det ingår i mäklargrejset.
Det var mysigt att ha en liten Nathalie i rummet inatt! Sånna filurer borde vara där oftare! (Undra vad hon åt till frukost?)

Det regnar ute och blåser lite. Vissa träd är fortfarande gröna. Björken är typ helt kal.
Jag har inge pengar och ingen höstjacka, så man får bli helt blöt och kall igen. SUCK!
Nu ska jag dra.. Vi ses!

Idag å sååånt

Yo Brosh! Den längsta dagen har överlevts! Vilket betyder att det är fredag imorgon.. WOHOO! Det är ALLTID fredag. Och gissa vad, det är ALLTID lika KUL!!

Igår, lillördagen, var det en bra dag! Haha. JO alltså på morgonen va jag helt överduktig och drog till mattestugan i skolan, vilket jag alltid gör, vilket jag alltid måste göra för att få g i matte.. SEN när jag och Sara hade löst de svårastade talen och va helt svettiga så drog vi till Villavillekulla och fikade. Så pluggade vi slut på våra läxor. Pratade massa och massa mer. Sen gick vi på stan (jag köppte jeans WOHO!).

När jag sagt hejdå till min kära vän så bar det av till nästa gäng vänner. Old clasmates likosm. Vi spelade såndär grej när man stöter på bollar. Vad heter det.. BILLJARD! Jusste billjard vare! Inte för att skryta eller så men jag var helt LIVSFARLIG, sjukt bra!! Vann liksom typ jämt.
Sen va det tjejrabatt på det där stället. Jag har lite svårt att ta ställning till om det var mest bra eller dåligt. Jag vill ha det jämnställt liksom, ska kvinnor få rabatt och män högre lön liksom? Hmm, men i detta fallet valde jag iallafall att gilla det :D

Nu fick jag ett sms av Nathalie, jag måste gå på en gång. Vi ska gå på teater. Sen ska hon sova här medan jag städar hela huset.. Imorgon kommer en stylist hit och ska säga vad vi ska göra för att få sålt huset till ett dunderpris. Nu är det snart till salu!

PUSS OCH HEJ!

MJAO!

Såg Nathalies pojkväns bild på facebook nyss. ASGULLIG bild på han och Nathalie helt inkletade i chokladbollssmet. Kunde bara hatälska den bilden. JAG VILL OCKSÅ KLETA CHOKLADBOLL PÅ MIN POJLVÄN!! Nej jag är nog inte lika lycklig som du just nu. Men jag är LYCKLIG! Det är jag verkligen. Det finns inget att klaga på i mitt liv just nu. Klart att det är mycket i skolan och så men det är ju så det är. Nottin to wein about lixxxom.

Idag har jag varit asduktig, koncentrerade mig i skolan sen va jag på ett MRLpass på gymmet. Nu surar jag lite över att skolans intranet inte fungerar hemma. (Vilket gör att jag inte kan göra min himla svenska..)

Men nu tänkte jag dela med mig av lite glädjetips:

  • Gör raketen på offentliga platser! (hellst där alla e stela, bamba är ett bra tips)
  • Tänk på hur du skulle se ut om du va utklädd till en FET hårig spindel på Halloween och rockade loss på dansgolvet.
  • Tänk dig att du går och tigger godis som den där stora håriga spindeln!
  • Lyssna på S Club 7.
  • Sjung högt och dansa fult!
  • Låt din kompis scrapbooka dina skolblock så blir dom assnygga!
  • Planera massa galna resor. (skaffa jobb och se till att de blir av)
  • Tänk patetiskt elaka saker om folk du stör dig på tex "Hoppas han bränner sig på ugnen när han lagar mat sen", så kan du garva åt att det va en så lam tanke sen. (detta fungerar dock bäst i skolan när du är på halvdåligt humör)
  • Gå på galna dater, typ blinddates eller speedates.
  • Plugga med dina vänner på ett fik istället för hemma!


Ha lika kul som oss när vi är ute!


Inget glatt egentligen

Det är faktiskt min cpdator som inte publicerar mina inlägg som jag faktiskt sitter och skriver.

USH!!! Jag vill inte säga det till er. Antar att ryktet snart kommer börja sprida sig. Egentligen kommer det inte bli någon större skillnad. Jag tänker inte låta det bli någon större skillnad.
Först tänkte jag "Jag berättar det i bloggen så blir det min bästa läsare som får veta det först". Men sen kände jag att fan alla suger ju på att läsa min blogg så det kommer bara bli helt dumt. Vet inte när och hur jag ska säga det. Nu lär ni ju ändå tänka ut det, när ni väl läser min blogg.
Jag ska iallafall säga det till er när vi pratar påriktigt och timeingen känns bra..

Ikväll vill jag bara bryta ihop. FAN för matten. FAN för naturkunskapen. Det känns inte så himla bra att inleda terminen med två Gdiagnoser som det inte ens blev ett G på?!?!?!?
Så har man bakat bröd för att jag var SÅ sugen på det. Sen springer jag iväg på teatern och sen när man kommer hem så är mitt (MITT!!) nybakade bröd helt slut. Köket som jag försökte städa ser ut som fan. Matteboken är det enda som väntar.
FUCK NO!
Jag vill bara kolla på the Notebook, måla en tavla som passar till filmen och försvinna in i ett sommarsverige där min snygga kille skjutsar mig på styret på sin cykel.

Riktigt rolig helg BTW! I like party in JKPG! Haha

Maskerad at Johanna!



Asrolig kväll ju!


For whatever that means

And so I cry sometimes when I lay in my bed just to get it all out, whats in my head.


Ikväll var jag på maskerad. ASNJÌCE!
Jag var då kvällens träskalle. TrädCamilla. Jo jag gillade min outfit. Förhoppningsvis kommer det bilder! Jag har ju ingen kamera eftersom min är trasig. Kvällen bjöd på taccos, dans och skratt. Precis sådär som det ska vara! Det var kul för alla var så bra utklädda!
Dock lämnade jag partyt lite tidigt, men jag var väldigt trött plus att jag fick skjuts. Jag tyckte att det var lite långt hem trots allt.
Väl hemma möts jag av en bitchig syster, typiskt henne att vara otacksam när man offrar sin sköna säng och allt bara för att hon ska ha massa kompisar hemma..
Sen ere inga Mando fans inne på fejjan som kan rätta mig för jag skrev 1965 när det ska vara 54... Suck. Alla sover. Jag har iallafall lyckats få ut alla löv ur håret nu, så jag kan la också sova.
Jag älskar maskerader!! WOHO

Puss och godnatt


Mission impossible

NIX det går inte. Min kropp vill inte stänga av sig och slappna av. Drömma härliga drömmar om blommiga ängar och cupcakes. Nepp.
Det åskar ute, mysigt. Den är nog väldigt nära, åskan alltså.
Man blir så stressad när man inte kan sova. Man verkligen känner hur trött man kommer vara nästa morgon och dag. Det är så onödigt också, vad tjänar jag på att ligga vaken nu liksom?
Jag ska måla två bilder. Båda ska var surrealistiska, overkliga. Den ena ska beskriva texten i "My List" med Killers och den andra texten i "Biko" mrd Bloc Party. Det längtar jag efter. Det var länge sen jag verkligen målade nu. Åh jag älskar det! Fast jag önskar alltid att jag kunde zooma bättre, liksom måla porer och bladlöss. Sånt missar jag jämt. Fast det ska jag lära mig!

Det verkar som att vi ska flytta nu. Påriktigt. Vi ska titta på ett hus i Alingsås nu på söndag. Det såg ganska fint ut på bilderna, hyfsat centralt. Menmen det är iallafall lång tid kvar tills vi ska flytta. Om inte tiden fortsätter gå så himla fort.

Efter skolan imorgon är det helg igen. Underbart.

Undra hur Cindy mår..
Jag har träningsverk i mina lår..
I Cindys gamla stall fanns det massa får..
Undra om det är för att hösten är här som jag fäller så mycket hår..
Jag brukade galoppera med Cindy jättefort i vattenpölar när det blev vår..
Undra om jag kommer bli jätteful när jag är typ 60år..
Cindy kanske rids mycket eller så kanske hon bara står..
Jag ska försöka somna nu om det bara går..                      

Flow in das life!

WOHO! Jag är vekligen på bra humör. Det finns faktorer som drar ner mitt humör men jag bara totalignorerar dem, jag menar man kan alltid få bättre få bättre faktorer, typ sånna från Norge eller nått... Ähm.. Aa.

HAHAHA det var hemskt. Jag insåg att när jag skulle vara duktig och social och dra ihop hela min gamelgamla klass (9b) på bowling så bjöd jag in fel Joakim. Kul för honom liksom. HAHA. Jättepinsamt. Tycker lite synd om originlaJocke som blev utbytt,. hahahaha, garvar för mig själv.

Idag hade jag den längsta skoldagen strax över åtta va man i skolan och drog hem strax innan kl fem på kvällen. Stackars lilla mig. Men som tur var fick vi titta på medeltidsporr på svenskalektionen (ok jag vet att det låter hemskt, men det är faktiskt en intruduktion inför vårat arbete om medeltiden). Så fick pannkakor i bamba också. MUMS!
Sen när skolan väl var slut så drog jag, Elwin och Lovis hem till CaféLis. Där bakade vi såklart kladdmuffins, dock blev de mest läskiga. Vi hade ingen kakao så vi ersattde det med typ allt vi kom på. Sen pluggade vi matte, jag hade sånt flow att jag inbillade mig vara typ en lärare, vilket Elin och Louise hade väldigt kul åt. Men jag var faktiskt duktig!
Sen när jag åkte hem på vagnen i mörkret satt ett fyllo och sjöng för mig på vagnen, ganska fint!
Sen ringde Emelie och jag spenderade kvällen med att disskutera hennes engelskaartikel. Jag tyckte av någon konstig anledning att detta var askul!

Imorgon är det fredag, IGEN! Tiden bara forsar fram. Jag hinner inte ens reflektera över det. Well I guess its good så länga jag inte får rynkor..
"Skål och Godnatt!"

RSS 2.0