Another confession!

I have another confession to make, ,., jag va inte i skolan idag. NEJ Camilla satte på sig tröttmössan och la sig bestämmt framför tvn istället för att pallra till spårvagnen. Mycket kriminellt, jag vet.
Så istället för att vara i skolan och bli en välutbildad ungdom så låg jag i min soffa hela dagen. Den är mjuk så det var skönt.
Jag kollade på filmen "a migthy heart". Den va asbra! Jättesorjlig så jag låg och lipade hela förmiddagen, för att pigga upp mig satte jag på Stefans (min låtsaspappa) omtalade favoritfilm "En dingding värld". Jag va lite misstrogen mot den redan innan jag började titta... USH typ forntidens rat race eller nått. Rat Race är ju typ världens roligaste film men på förritiden-talet hade man uppenbarligen inte lika rolig humor.
Jag tittade på Super Nany också och insåg att Hawaii är placet som jag ska flytta till!

I've got another confession my friend! Persika och jag köppte Thaimat. Gott men SOM om det skulle kunna stoppa mitt godissug?! ÅHH jag behöver godis. Lite M&Ms och lite lysmelk cholkad. Hellst från Triumf! MMmmmh! Huvudet verker, musiken skriker, kroppen är gele. Ge mig godis!
Så blir det inte bättre för att Viktoria skickar EMINEN till mig och Mattias blir ASARG på mig bara för att jag kom på honom med att lyssna på Backstreet boys :S.
Nu tänker jag dra en kudde över huvudet och gömma mig!

Mörkgömme och sånt

Mongobilden på oss på festen hos Adisen igår!

Trött, fethudad, hungrig och seg! Så sitter jag framför datorn just nu. Låter sexigt huuh?
Jomen igår va det en heldag serrni. Först kom lille söte Joel som förhoppningsvis ska bli min "lillebror". Vi spelade kubb hela familjen.
Sen åkte jag direkt in till trädgårn och myste med Adisen och flera för att fira Charlottes födelsedag som är IDAG! GRATTIS CHARLOTTE!
Sen va det lite småparty hos Adiseeen. Därifrån e mongobilden på oss :D Rolig kväll!
Det galnaste var att Michael från min lågstadieklass var där, att vi lekte mörkegömme och att Michaels kompis berätta hemska spökhsitorier om att tre undgommar från Jättestenskolan skulle dö lika tragiskt som hans farfar gjorde. Jag säger bara Balder, Hakim och Nimo -Kolla inte bakom er!
Och att vi träffade mr livslevande Igelkott på vägen hem, och att JAG klappade den. UTAN ATT STICKA MIG!?!Vi klappade mr igelkott!


Såklart somnade jag för sent, vaknade för tidigt och jobbade för länge. Det är därför jag e så sexig som jag e just nu..


Det var första dagen på mitt nya jobb idag. Ska jobba på en vägkrog i Ale. Det kommer nog bli askul! Jag ska typ laga mat, stå i kassan och diska och sånt där. 
Idag var det en chil dag. Vi satt typ bara och drack kaffe och lyssnade på Evas (min chef) galna historier. Hon är verkligen en stålkvinna! Berättar helt galna historier om maffiabossar och knarkare som hon har bråkat med och överlistat. Coolingkvinnan I say, speciellt när hon övergår till att berätta om alla hennes små gulliga ulliga djur och barn som hon har hemma! 
Sån ska jag också bli när jag blir stor, eller lite sån iaf.


Mardrömmar och skrämmande glada män!

bilden är från i måndags då jag & Nathalie va i stan, men den va stängd så vi klättrade i träd tills det öppnade!

Idag är det torsdag, vilket innebär att jag är ledig. Men jag är trots detta inte så glad, Jag drömde en mardrömm som sitter i lite, ush sånt e så jobbigt! Jag vet inte vad det är nu när våren och solen ändrar alla färger till lite finare så borde man ju vara glad även på natten! Men jag drömmer bara jobbiga drömmar. Sånnadär där man får dålig samvete, kommer försent eller tjafsar med folk. Inatt drömmde jag att jag bråkade med mamma och blev översprungen av en häst. Jag vaknade upp gråtandes! Haha, det låter ju jättelol! Men det var det iaf inte!

Jag försöker planera min lilla dag här, det går inte så jättebra. Jag vill egentligen gå ut och sola med en bok typ (det är ändå typ 12grader ute!) MEN så måste jag plugga matte och åka till stallet. Ingen lust i say!

Ojj det hände världens konstigaste grej igår. När jag kom in på stadsbiblioteket (jag skulle ha en privatlektion i matte där) så sitter den smilande gubben där!!
Okey ni vet inte vem han är. Inte jag heller egentligen, MEn vad jag vet är att han är en halvlång, ca 45årig, blond liten man. Och han LER jämt. I förrigår när jag åkte hem från skolan satt han mittemot mig och log mot mig hela vägen hem. Jättekonstigt. I början tänkte jag Ok jag känner den där gubben. Men när jag gick igenom mitt register på lärare så insåg jag att han inte fanns med där (Om han har ett jobb så är han lärare, det är jag helt säker på!). Så jag fick helt enkelt sitta och försöka titta på allt annat en den lilla mannen som gjore precis alla igenkännande miner ett ansikte kan göra för att få ögonkontakt med mig.
Så nästa dag, igår, kommer jag in på Statdsbiblioteket och så sitter HAN där och ler. USH va läskigt. Efter en liten stund gick han därifrån. Då började min mattelärare berätta att den där lilla leende mannen alltid hänger på stadsbiblioteket och att han alltid ler!
Inte nog med det, när jag skulle hem så sprang jag och Jessica rätt in i Ada och Eric. Jag berättade om min "leende man upplevelse" och det visade sig att Ada hade varit med om EXAKT samma sak! Tydligen så har vi båda utsatts av den lille leende mannens smile.
Jag säger bara detta: Passa er! Den leende mannen är åter på fri fot!

Utkast: Waaazzup! ...


 • Waaazzup!
  Här sitter jag i min systers säng och lyssnar på Foo Figthers. Jag mår rätt bra förutom att jag är FÖR mätt. Men jag kunde liksom inte sluta äta den extremt goda broccoli och mjukostpajen.

  Okey jag ska nog understryka lite tydligt sådär som min kompis och älskare Ada gjorde, att detta är ingen Blondinbella! Ingen mode och fjortisskit eller annat sånt här inte!! Här blott bara jag, en kort liten flicka med mycket hår och flummiga tankar!
  Så jaa vad berättar man då egentligen i sitt första riktiga blogginlägg säg? TOO EASY Camilla! Självklart gör man en punktlista!
   JAG:
 • kan ingenting om hur man designar bloggen snyggt.
 • vill egentligen inte ha en blogg, men lyder mina tvångstankar..
 • har en häst, Cindy, men hon är såld nu:(
 • tänker tatuera in en morot på handen, för att fjäska för mitt marsvin
 • älskar att måla, flut, fint, färg. färglöst, på papper, på gummi, på lärare, dosent really matter!
 • tycker om att leka "mach maker"
 • brukar göra filmer när jag är glad
 • är grymm på att se ut som min gamla engelska lärare Gun!
 • har inte haft sommar på ett helt år nu, så jag är överdrivet glad för att den kommer :D
 •  JAG ÄLSKAR HÅR!


Hur coolt är inte detta tyP!

Mitt första hej!

Mitt andra hej här då då.. Ska fixa världens grymmaste presentation sen men först måste jag åka till stallet!
Hejdå!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0