On the top of satisfaction!



Jag älskar sommaren. Vi badar och sover på taken. Äter glass och åker båt. Blir bruna och snygga.

Jag funderar på att sätte mig på berget och skriva en saga. Kanske om "enarmade Elin" eller om "De tre prinssesorna och prinsen"...


Lycka?

För jag är lycklig ja jag är lycklig ja jag är lycklig hela långa veckan ut!

Jag har bra lön. Jag har ett bra jobb. Ikväll är det party. Imorgon bär det ut på havets viddar. Solen skiner. Mitt hår lockar sig självt. Jag ska se THE KILLERS live. Den här listan är långt ifrån slut!



Ja jag är lycklig, för jag är LYCKLIG!!


Den försvunna bananen 2

Jag glömde ju berätta varför jag döppte mitt inlägg till "den försvunna bananen"!

Jo det va därför att innan åt jag en banan. Sen fick jag en minneslucka. Sen kom jag på mig själv med att byta om. Då var bananen borta. Jag har letat överallt efter den, bordet, sängen, bänken och tillochmed i papperskorgen.
Men bananen är bara borta.
Så nu frågar jag mig, var är den egentligen?


Den försvunna bananen.

Idag har det  varit galet speedat. Morgonen började för tidigt, jag skulle jobba. Åt frukost på jobbet, började ta folk i kassan (shit vilken peddomening det där hade kunnat bli.. Eller är jag bara trött?). Stress. Sen vart det lugnt. Sen lämnade de andra mig HELT själv i resturangen. Det är liksom min andra dag som jag jobbar där påriktigt. SKITläskigt!! Jag typ skakade och hoppades på att det inte skulle komma några kunder: tänk om de beställade fisk typ. Då skulle jag få ställa mig och steka fisk, som skulle vara värd 65kr! ALDRIG att jag skulle klara det! Så skulle jag få skära en citron och hälla sås utan att det rann på kanterna. Sen skulle jag få ta betalt med säkert en tusenlapp och så skulle växeln vara slut.
Som ni förstår var jag livrädd, kanske låter lite enormt töntigt, men seriöst vi snackar inte en prylbutik, vi snackar en RESTURANG och en "andra-dagen-på-jobbet-kock-servitris-kassör".
Hur som hellst så kom det kunder. Gissa vad, jag klarade det GALANT! Ingen beställade fisk, alla ville ha pyttipanna. Då va det bara för mig att steka ägg. Och vem är inte GRYMM på att steka ägg om inte jag????

22:22 ÖNSKA!

Efter jobbet lekte jag och Joel jage. Han är som vanligt VÄRLDENS sötaste. Jag är helt kär, förutom att han är min "lillebror". Vi är trots allt inte släkt, om några år då jävlar. Jag har en känsla av att lamkötts-smaken ligger i mina gener ;)!

Sen stack jag och tjejerna till havet. Vi kvällsbadade och det va skitvarmt! Vikotira hade bakat en asgod kaka och dom hade köppt jordgubbar. Vi låg på våra handukar och skvallrade i den heta kvällssolen.
Jag har världens mysigaste vänner.

Sen kom jag hem igen, hur pigg som hellst. Då drog jag in Joel på mitt rum och gjorde en makeover på honom. Min hatt och ett trähalsband. Sikken het surfarkille!
Jag tänkte ut att det ska bli min nya grej här på bloggen "Dagens outfit bilder" på tioåriga pojkar. Min blogg kommer bli störst i världen.!

ÖLAND 09 BRUDARRRR

ÖLAND 09!
Det kunnde typ inte varit roligare.

Vi bara festade, åt langos, åkte limo och hade kul! SIKKET JEVLANS DRAG DET VAR DÄR!
Pappa var där med sitt företag så vi bodde kollektivt, jag, Jessica, Lovisa, pappa och 7pers till. Alla va lika pepp så det blev bara bra stämning, solen sken och havet var iskallt.
Vi kallade det för Hultsfreds-laddning eftersom vårt sovrum va lika kallt som ett tält (aningen större, hehe) och vi sov i sovsäckar. Vi spenderade våra nätter rännandes på en camping med massa fulla ungdomar. Och vi sov typ ingenting. OCH vi hade ASKUL!

Jag vill bara åka till Hultan nu Nu NU!







 

Småland igen..!


Japp nu drar jag ut på resa igen, fast denna gången till
ÖLand
(Uuuh så fyndlgt!!)

Sommaren i GBG


The end

AVSLUTNINGEN!
Nu ses vi inte på jättelänge..

Vi va i Slottsskogen och hade det mysig!
Sen drog jag, Julia, Louise och Elin ut på stan och sprang runt.





















Småland is the shit!

Orkar jag ens skriva allt nu? Jag är så trött så jag kanske ger upp efter ett litet tag. Men för attt göra det hela lite tydligt så ska jag fylla i med några av de få bilder jag har!

I lördags åkte vi till Aneby för att fira Philips student. "Från tomte till snille!" som vi säger det! GRATTIS!


Studentfirandet på skolan i Tranås var betydligt lugnare än de som jag har sett här i GBG. Men jag va ju iof inte med på studentfesten. Hoppas att det var drag där!

Efter att ha ätit studentmiddag och firat Philip så åkte jag, Jessica och Lovisa vidare till pappa. Vi degade en stund sen stack vi ut och åt middag på piren. Pappa träffade en kompis och vi gick med dem till krogen. Ganska galet va hela grejjen, vakterna visste att jag och Lollo va under 18 så dem höll koll på oss. En vakt kom fram och smakade på Lovisas Fanta, haha. Men nej vi spetsade inte vår Fanta..
Sen träffade vi SAMMA smålänningar som sist, helt slumpmässigt! Ödet?
Vi hängde med dem hela kvällen, dansade tills stället stängde. Då skulle vi på efterfest hos pappa men han tappade sin nyckel så vi fick dra till Limon ist.
Där satt vi 6 ungdomar i limosinen hela natten. Crazy!

(Hittade inga bra bilder och jag mitt nöt glömde såklart min kamera hemma)
Natten i limosienen var som en halvdålig realityshow typ, "6 ungdomar instängda i en limosin, kärlek, intriger, lögner och öhh nått mer som låter bra (kan inte komma på nått)... För mer skvaller därifrån rekomenderar jag stark att ni kollar på facebook, på bilderna. Det finns en del avslöjande kommentarer under ;)
Men det va naaaaajs iaf!

1a MIN KLASS!


What we do is what you just can't do!
Japp helt rätt, här sitter jag och rockar loss till Aqua!
ÅHHH DOM E SÅ BRA!

Iallafall rolig dag! Jätteonödiga lektioner idag. Men våran film SOM JAG LYCKADES FIXA (tack vare Elin som är blond men ÄNDÅ!!) gjorde succé iallafall. Den kommer nog också till bloggen om ett tag! Hihi
Så detta var sista dagen med min klass 1a. Det märktes inte så mycket. Jo vi skålade i bamba hela klassen, lite mysigt!

Hur utvärderar man ett helt år med 1a?
Verkligen inte som min klass i nian iallafall. Det har varit mycket mer fart på den här klassen. Vilket jag tycker är både både skitkul och skitjobbigt. Det roligaste med den våran klass har nog varit alla extremt olika personligheter. Alla är liksom stereotyper på nått sätt. Det hade varit jättelätt att göra en serietidning om våran klass. Det finns liksom inte två personer i klassen som är jättelika varann.. 
En annan skillnad är allas motiverade inställning, jag fick typ bättre betyg än någonsinn förut och alla andra har liksom lika bra betyg, eller bättre. OCH Politiken?!!! Vad är det med våran klass och politik? Om man vill ha ett säkert samtalsämne så kan man bara säga "skatter de e förjävligt" så har man garanterat något att prata om hela dagen.
Det helt klart jobbigaste med klassen har varit "den huvudverks-framkallande-hysterin" som jag har valt att kalla den. Det är när för många har blivit "upphetsade" sammtidigt. Plus att alla vill höras.
Jättemånga i klassen har bra musiksmak! Alla har typ olika klädstilar så man kan få massa ny insperation!
Polen var nog helt klart det roligaste som vi gjort tillsammans. Alla var så gulliga också. Jag blev verkligen skitledsen när vi kollade på koncentrationslägrena, för det var så hemsk, och alla bara kramades. Maaaw, så söta skulle vi vara varje dag! 


Jag är jättepepp på våran avslutningsfest på måndag! Jag hoppas att alla kommer för jag vill verkligen festa med er!
Det kommer bli GRYMMT!  (Aqua all nigth loong!)

ÅHHHH

ÅHHHHHHHHAHSDJKASHDJAHSdjhasdhaJKDajksndjADnmabsabsdckbadkcbabckasbdjkc!!!
Asså jag är ARG!
Jag, Elin och Louise har varit ute i massvis med timmar i skogen bland myror, ormar, brännässlor, fågelbajs och massa bara för att göra en fin liten film till vårt engelska projekt. Sen har vi redigerat den i flera timmar så att den skulle bli helt perfekt. Det blev den!
MEN nu går det inte att spara i rätt format den jävla filmen eftersom enligt den saknas det filer som INTE ALLS saknas. ÅÅÅÅÅHHHH JAG VILL HA SOMMARLOV NU!!
(jag räknar till tio)

Så nu känns det bättre. (Den där vasen var ändå ful)!. Nu ska jag börja se saker från den ljusa sidan! Dags för en lista Wohoooo!

  • Imorgon är min SISTA skoldag!
  • Jag fick min efterlängtade lön idag. Vilket betyder att LOVISA DU BEHÖVER INTE OROA DIG!!!
  • HULTSFRED är snart!!
  • I helgen tar Philip studenten och jag älskar att kolla när folk tar studenten
  • På måndag är det skolavslutning, då blir det Party!!
  • Jag ska ta en skön dusch nu!
  • Jag kanske kan övertala Elin och Louise till att spela sims hela dagen imorgon också!
Nu insåg jag att jag kunde göra den listan hur lång som hellst. Vilket gjorde mig ännu gladare! HIHI låt det regna för jag har solsken i mig.
Bara för det blir den en bild också. Denna skönheten hittades på Ronjas blogg! Hahaahaahahahahaahhaahahahahaha

Hårt liv.

NEJ jag ger upp. INGEN bild till detta inlägget. 
Asså jag drömmer så stört konstiga saker. Inatt drömde jag att min gamla rival-klasskompis fimpade en ciggarett på min kin och sa "Du rör inte min bror, fattar du?!", jag drog med mig Nathalie in på toalette och sa att han va läskig. Sen skulle vi på fest på Sörhalsberget. Så träffade jag en annan gammal klasskompis som sa till mig att jag hade dåligt kolesterolvärde.
Sen vakanade jag helt svettig och förstod att jag varken lämnat tillbaka filmen eller skelettet som jag har lånat. Jag åkte hem från Louise och hörde simska röster i mitt huvud. Nu sitter jag här för att skriva ett fucking samhällsarbete som jag inte har gjort. Jessica skulle baka kladdkaka men hade inga pengar till ingredienser. Så ingen kladdkaka heller.
Typ alla andra barn har sommarlov nu...


Beroendet kallar..

Det hela började som en helt vanlig dag. Tre flickor kände sig värda att unna sig lite barndomstid efter skolan. De åkte hem till en av flickorna för att spela lite hederligt "the sims 3". Det började bra, flickorna hade det trevligt. Sen började det gå utför. En av flickorna skulle vara hemma vid 7 men kom istället hem vid 10. Det var Elin. Jag och Louise blev istället sittandes framför datorn. Vi spelade sims och nu vid två på natten avslutade vi våran fina lilla familj för kvällen. 
Det känns som att jag har fyrkantiga ögon och jag hör sims röster i mitt huvud. Vi hann inte ens bygga en pool :(. 
Men aa nu efter 11 timmars hårt sims spelande ska det bli skönt med lite sömn, kanske kan man ladda upp sig inför en ny dag med familjen "Kokhura"!:D Kanske inte..
Det återstår bara en sak för mig att säga:
Soll Soll!

Rykten, frågor och sanningar! (drömmaren på topp..)

 Beundrarfrågor ramlar in i brevlådan, dags att besvara några!

"Camilla, jag är i desperat behov av ett svar! Hur gör man för att marsvinet inte ska tappa hår bakom öronen? Det är så himla fult när dom gör det!!" Annonym Tjej
Svar:
Helt uppenbart slarvar du med C-vitaminen. Ge ditt stackars djur C-vitamin NU!

"Hej Favvomillan, hur får du dina speglar så välputsade?" Nyfiken
svar:
Jag putsar dem INTE! Putsar man dem så blir det fula ränder och damm på dem. Men när jag borstar tänderna så gör jag det på lita avstånd så att det inte skvätter tabdkräm.

"Jag har länge undrat vilken låt man ska lyssna på om man inte kan sova" Ninjan12
svar:
Enkelt gumman! Champange supernova med Oasis. Jätteskön. Fungerar inte den så ta "Bollen måste dö" med Timo Räisänen.

"Hur får man kladdkakan perfekt?" Tjockisen
svar:
Helt klart svåraste frågan hittills Tjockisen, asså det finns tusen teorier. Tro mig, jag, Elvin och Lovis brukar grubbla över detta. MEN jag tar till med mitt säkraste kort: MYCKET smör och MYCKET socker! Inte för länge i ugnen och inte för varmt. Lägg i lite dumle så misslyckas du garanterat inte. Lycka till!

"Jag är skorpion, hur ser mitt horoskop ut?" Skorpionen
svar:
Denna månaden kommer något fint att överraska dig. Men du tänker för mycket på brister som kanske inte sitter där du tror. Du måste släppa loss lite, låt dig överraskas av dig själv. Nästa steg kanske inte blir lika illa som du hade befarat.

Ja tyvärr har jag inte tid att svara på mer nu, men keep on asking gott folk. Or not, trust me I'll keep on dreaming!

Många människor


Vi grattar Ada och Johannisen för dom är ascoola!

Låt bilden tala..


GRATTIS ADA!

Grattis Johanna!

Hollywood skulls and bones



Stackars er OH trogna läsare. Jag har ju inte skrivit sen i typ ööh några dagar sen! Hur klarar ni er?! Nej nu ska jag skriva såklart! JO vi spelade ju upp våran pjäs på ett ålderdomshem i söndags. Sikken upplevelse. Det roliga var att vi tänkte att bara för att pjäsen utspelade sig på 50-talet så skulle alla gamlingar gilla den. Men så tänkte vi inte på att sånna som bor på ålderdomshem är ca 90år, cenila, halvt invalida gamlingar.
Aningen roande att spela teater inför en sån publik. En efter en somnade dem i sina stolar. En gammal gumma skrek regelbundet ut: DA DA DA DA DA! En gammal gubbe rapade lite då och då. Mitt i den sista scenen ropar en liten gumma från publiken: Jag orkar inte mer, jag orkar inte mer. 
Men vi va rätt bra ändå, även om det bara var våran dramalärare som faktiskt verkade se hela showen. 

Bilden och rubriken hänger ihop lite tänkte jag. Jessica och Nathalie är ju med i min teater, alltså är nästa Hollywood för dem. Hornen som växer ur Jessicas huvud är ju då såklart "Hollywood skulls and bones" .

RSS 2.0