Den Feruktansvärda Semällen!

Idag var den STORA dagen. Våran pjäs hade premiär. NERVÖS och TAGGAD låg jag vaken i min säng i stort sett hela natten. Vaknade för tidigt och kunde inte äta någon frukost. Men det var det värt! Vi satt utomhus hela dramagruppen och fikade och repade hela dagen innan det äntligen var våran tur. Taggade till tusen sprang vi ut på scenen och körde vårat race. Jättekul!!
Vi glömde av repliker och småsaker lite då och då men det roliga är: Det märker inte publiken!!
En smäll i en slagsmålscen skulle vara fejkad men jag fick mig en snyting istället. Då va jag glad för att Emil inte tog i så hårt som jag hade sagt till honom att göra! Min personlig åsikt va att vi ÄGDE SÖNDER stället. Imorgon ska vi göra det igen, fast då på ett ålderdomshem.
Emelie och Vickan var där och kollade, dem verkade nog gilla våran något udda pjäs. Trots att man blir dubbelt så nervös så värmer det ändå i hjärtat när vännerna sitter där och kollar på!

Efteråt åkte vi hem med pappa i limosinen. Ett riktigt stjärnavslut!
Bilder hoppas jag kommer, mehehehehehehe:D

Ett riktigt baluns, de må jag säga!


Det var Frida som avfirades. GRATTIS Till Studenten!! Askul var det. Vi såg när dem sprang ut till bästa låten "Jerk it out" och sen va det bara att sätta igång att hänga blå gula grejer runt Fridas hals. SHIT va mycket hon hade runt halsen alltså! Klubbor, blommor, flaggor, nallar, ballonger, glas, tutor och viselpipor. Det var nog ingen som hade lika mycket som hon runt sin hals. Sveriges radio la märke till detta och va snabba fram och intervjua. Sen hoppade hon upp på sitt flak och började pimpla upp sina flaskor. Jag och Jessica åkte till Avenyn och köppte glass och vinkade till studenter så länge. Sen kom äntligen Frida.
Då tog hon och jag oss ett dopp i Poseidon fontänen för att fira henne på riktigt.
Sen va jag tyvärr tvungen att lämna firandet för att genrepa med teatern. Men nu är Frida äntligen en lycklig fri flicka som har hela världen och livet framför sig. Hur underbart låter inte det?

Dubbelmoral?!

Jag gjorde nyss ett test (för alla er som läser min systers blogg, tyderdet.blogg.se, är detta ingen nyhet) om vilket parti man bör rösta på i EU-valet. Mitt resultat blev 75.6% socialdemokraterna och 75.6% moderat.
Nu sitter jag här och ställer mig frågan: Hur i sjuttsingen går det ihop!?
Okey jag har en förmåga att aldrig kunna bestämma mig för vad som e rätt eller fel eftersom enligt mig är allt (nästan) alltid relativt. Men seriöst. THAT MAKES NO SENSE! Moderat och Sosse på samma gång...
Jag har kommit på EN bra sak med det:
På brats festen: Vi dansar veven och dricker skumpa, HEJJA REINFELD! Mer hårgelé tack!
På arbetar festen: Vi dansar till våran remix på "Hej Monika" som går HEJ Mona Hej på dej Mona! HEj Mona hej på dej Mona Salin! Second hand klänningen på plats.

Bra på många sett och vis, men jag har en känsla av att aftobladets himla "vad ska du rösta på inför EU-valet test" SUGER!!!

Det här är sagan om

DEN COOLASTE KATTEN I DET LÅNGA LANDET FALUKORV

PATHALIE HURTIG 17år idag!!

I wont find nobody else like you..

Uppgiven

Lyssnar på Kapten Röd. Har aldrig gillat dem men texten i den där låten va ju rätt fin, kändes inte som någon undangömd propaganda som skulle hjärntvätta mig och göra mig till en äcklig rastist typ. (Jag har alltid haft en liten räddsla för att Kapten Röd har något lurt i kikan). Nu kanske jag vågar börja lyssna på dem. 
Kent blev det nu. USH gnälliga lilla Kent. BYT!

Idag va det en BRA dag. Ok jag var för trött och mina kära klass och skolkamrater som mötte mig på bussen imorse tyckte nog att jag va en tråkig bitch. Men när solen låg på så tinade jag. Idrotten va chill vi skulle "jogga" dvs. gå till ett hus och sen gå tillbaka. Sen hade vi visst cirkus tre timmars hål timma. Så då drog jag, Lovis och Elvin hem till caf'eLis. Där käkade vi extremt mycket mat och kollade på ett avsnitt Skins. Å I LÖVE Skins!
På sista lektionen fick vi tillbaka våra engelska nationella. Och jag blev MYCKET glad! :D
Hem i solen, snygga killar på vagnen.
 
Hemma bänkad på bordet ute bredvid Jessica slet jag av mig byxorna för att jobba lite på brännan. I nästa sekund kommer min bror och hans vän. Där satt jag utan mina byxor med mina vintertrosr på mig. Jeeeette kuuul. Så spillde jag såklart mat över hela linnet. MEn men dom får la skylla sig själva som kommer så olämpligt.
Sen bjöd Niclas mig och jessica på glass.
Så var det dags för att skriva klart mina inlämningar. Då va det ett JÄTTEINTRESSANT djurprogram på tv. Det handlade om små söta gnagare, fåglar, ödlor ocg fula fiskar på nån ö. Jag blev TVUNGEN att kolla.
Så hur gick det nu med de där arbeterna du skulle skriva Camilla? öööööööööööhm.

Nu ska jag sova. Om 22 min kan ni önska er nåt!


Uh baby baby its a wild world!


You were on my list


Du fattas mig.

Tre flickor fångade i ett nät!

Igår va jag, Lovis och Elvin i farten igen. Vi skulle på bio. Jag försökte TVINGA med dem på den nya Tim Burton filmen, Coroline och spegelns hemlighet eller va den heter. När jag typ hade lyckats så hade Elin glömt/tappat sina pengar. Så vi gick och fikade. Jag la inte minder en FEMTIO kronor på en macka. Pengarna kom direkt från min "Hej-jag-ska-köpa-inlines-och-bli-en-aktiv-liten-flicka-KASSA".
Sen sprang vi runt sådär som bara vi är bra på att göra. Tog bussar och vagnar lite överallt. Sen hittade vi ett mysigt spinelnät som vi fastnade i. Där låg vi och skvallrade och åt upp Elvin choklad. Mycket mys!Kvällen slutade olyckligt då spindeln kom!^^

Vända Vickans hus åt fel håll!

Nu har jag inga bilder från varken torsdagen ELLER fredagen. Jätteboring. Jah uppmanar er som känner att ni har bilder därifrån att skicka till mig..! 
HÄR kom en!Krök hos Viky var det!
Jättemysig kväll och jag har insett att my pokerface is better than it looks!
Bra musik, roliga människor och INGA pajjade fönsterbrädor. Vad skiljer sig från våra tidigare Vickan kvällar liksom?

Happy fisherman!

Onsdag: MYS PÅ BÅTEN


Massvis med kakor ljus och spel hela kvällen med Adisen, Jessica och Kicki. Detta måste göras om tjejor!Åkte ut och solade dagen därpå

I fly like paper get high like planes

Jag ligger och drömmer om att få flyga iväg till en regnskog och massa surfingvågor.


Äckelpäckel typ

Det hände en så STÖRT konstig sak idag!

Jag kom hem från skolan, åt lite mat och satt ute i solen. Sen låg jag bara med huvudet upp mot solen och blundade. Jag tror att jag slumrade till lite med munnen något öppen. Ni vet sådär som det kan bli ibland när man sover lite. I mitt halvmedvetande tillstånd hörde jag ett avlägset kvackande. Kvackandet blev allt högre. kvack Kvack KVACK!!
Då kände jag något slemmigt i min mun. Svalde hårt och vaknade.
Sen fattade jag ingenting. Tänkte att jag nog hade drömt en mardröm eller fått solsting eller nått. Sen sprang jag iväg till Stadsbiblioteket för att räkna matte.
Väl hemma igen började jag må väldigt illa. Jag började känna hur min mage liksom hoppade. Jag ringde min moster som är läkare och frågade. Hon sa: Har du omedvetet ätit något konstigt?
Då slog det mig, innan när jag sov. Det kvackande ljudet. Det var ingen dröm!! Jag svalde en groda!!!
Helt fucking stört, men nu har jag en livs levande groda i min mage som hoppar upp och ner. Så det är ju inte ett dugg konstigt att jag mår illa.

Fredagsbilder!


FfFfaail!

Jag tänker inte skriva så mycket om igår. Det kommer resultera i att jag sitter och tjuter igen. Jag har redan fått nare nedanför näsan och ovanför läppen tack vare allt gråtande igår. Cindy flyttade,
De emoinlägget sparar vi tills jag inte är nysminkad (Höhö..)

SÅ himla irriterad blir jag. Jag och Nathalie satt och letade auditions som vi skulle gå på förra veckan. Så hittade vi en på svts hemsida. Nån parallellserie till Andra Avenyn. Vi tänkte JA dit går vi. Så idag va jag uppe med tuppen och tog på mig mina "Hej jag ska ha en huvudroll-kläder". Sen åkte vi iväg mot inspelningen. Halvvägs där ringer mamma och ba: Men har du skrivit ut de där dokumenten som man måste ha med sig?
Vi ba What?
Så va det en himla scen man skulle ha pluggat in och grejjer. Jag hade HELT missat det på hemsidan.. Jag trodde att de va en improvisations casting. Men nehe, vi fick snällt vända. 
 
Nu ligger jag i min säng. Är trött. Mamma kommer in och säger: "Städa ditt rum nu!" hela tiden.. Det resulterar i att jag inte har nån lust alls att städa mitt rum.
Frågan är; Vad ska jag göra idag?


Man kan röka på i ett skjul eller dansa på gayfest och ha kul!

OJojo nu va det lite länge sen jag skrev igen. Det har hänt massor på sistonde skulle jag våga påstå. Fast jag kan inte riktigt sätta fingret på vad. Typ nationella i matte och träning av repliker.
Men ikväll var iallafall en asrolig kväll! Efter teatern sminkade jag och Nathalie oss lite fort inne på toaletten. Sen rushade vi iväg till vagnen. Vi åkte in till stan. Sena var vi, men Louise var senare och Elin var senast. Så rent tekninskt var vi typ i tid. Vi åkte till Världskulturmuseet och kollade in. Det skulle vara "HBT-fest" där inne. (HomoBiTrans). Men vi va där rätt tidigt så läget var rätt lungt. I räddlsa för att sitta och häcka på en fest utan drag bestämmde vi oss för att återkomma lite senare.
Vi åkte in till kungsports och fikade en stund istället. Glass, skvaller och simmkurs för nybörjare (Elin ska bli simlärare!).

Sen åkte vi in till Världskulturmuseet igen. Där mötte vi typ halva min klass. Dem hade redan partat klart där inne och skulle dra vidare till en "svartklubb".
 Jag, Patten, Elin och Louise kände oss ganska impulsiva och joinade gruppen. Med Linnea och Ellen rushade vi in i nån skumm gränd. Gatorna blev smalare och ljuset mörkare. Tillslut kom vi fram till ett helt nersläkt hus som verkade vara klart för att rivas. Utanför stod lite killar och drack och rökte. Elin och Linnea styrde stegen in i en helt nersläkt trappuppgång. Jag började känna mig aningen obekväm men vi följde efter in. En dörr stod öppen, i rummet därpå satt ett antal killar och rökte något som garanterat inte var vanlig tobak.
Vi gick upp för en trappa (som man inte såg) och jag var helt säker på att den skulle braka samman. Med lyse från våra mobilder lyckades  vi hitta fram till en liten bardisk där det satt två killar. "Vill ni ha vodka eller hembränt?" va frågan. Jag, Elin, Louise och Nathalie var nog ganska enade om att här gick gränsen. Vi skyndade oss ut ur byggnaden och ut i labyrinten mot spårvagnen igen.
På vägen lärde vi Nathalie en snabb kurs i kvinnligt självförsvar, ifall ifall!

Sen gick vi äntligen in på världskultur museet. Där inne var det askul! Alla dansade och vi ravade loss med dem! Sen sjöng Jonathan från mellodifestivalen live. Ingen dansade så vi betämmde oss för att vara lite icebreakers så vi hoppade upp framför scenen och körde igång med allt ifrån "plocka äpplen" till den galnaste buggen. Plötsligt hoppade Jonathan ner från scenen och dansade med oss.
Dans, gruppbilder, autografer och skoskav senare ligger jag här i min säng och känner mig mycket nöjd med min kväll.

Ska nog gå upp och äta lite chokladsås nu, såg att vi hade det på spisen. Mums!
Bilder kommer, missa inte dem!
Im
orgon flyttar Cindy :( USH FYFAN va HEMSKT!

PUSS OCH GODNATT!

Frihet!

Efter att ha varit i skolan, pluggat matte på taket, köppt godis med Patten, varit ute med Nathalies hund och surfat lite så kom jag hem igen. Då mer eller mindre tvingade jag med mamma ut i skogen. Vi satte oss på en filt och jag tog fram mitt skissblock. Vi satt och pratade i solnedgången medans jag våldsamt öste på pastellfärger mot det vita pappret. Det är så mysigt att lyssna på fågel kvittret när himelen sakta färgas rosa. Mamma envisades med att frysa så att hon skulle få gå in lite tidigare, men hon blev kvar en bra stund trots allt.
Sen lämnade hon mig för att åka ut till stallet och fixa en grejj. När jag satt där ensam med mina pastell kritor kom jag på mig själv med att vara en sån där idyll konstnär i typ Frankrike. Där satt jag helt ensam på min filt. Ensam på ett berg, sent på tisdagkvällen. Himelen blev mörkare liksom färgekritorna i mina händer. En tjej rastade sin hund, hon blev nog lite förvånad över att hitta mig där ute. Men hon såg väldigt glad ut. Jag tror man blir glad när man hittar en ung fransk idyll konstnär sittandes fullt arbetande när man rastar sin hund på en vanlig tisdag.
Det är så skönt att ha trycka färgerna mot pappret. Alla röster i huvudet tystnar och man glömmer liksom det viktiga vardagslivet.  Jag tror nog att en riktig fransk idyll-konstnär ha målat bilden bättre. Fast det viktiga med min filt stund ikväll var inte att måla ett nytt mästerverk, utan bara att få njuta utav en av livets vackraste stunder. And I think I did!

You won't find anybody else like me!

Jag och Patten (=) jo Vi Va!  vi ska på TURNÉ :D ja erkänn det låter fräsigt?! 
Jaa med country bandet alltså!
 "The Kosso Hotgirls"
Nu ska jag millifrilltok och patten expressolatten upp på taket och plugga matte och kanske spinka på grannarna lite:D ooihhh:D

zZzzz

  • Jag har sovit 3,5 timmar inatt
  • Jag har åkt buss 2 timmar imorse
  • Jag har repat med teatern i 6 timmar idag
  • Jag måste ta hand om hästen nu.
  • Jag har inte gjort historia inlämningen som skulle in i fredags
  • Jag hinner inte träffa skåneMartin som jag lovade och vill!
  • Jag måste ringa tandläkaren.
  • Jag orkar inte skriva ett bra inlägg just nu, bilder och skvaller kommer imorgon!

Strippstångar och oboymackor!

Som ni lär förstå av min rubrik så är jag hos papi! Just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar.
Sen ska vi åka till farmor och farfar, det var typ ett år sen jag träffade dem nu så det ska bli kul!

Såhär såg vi ut igårkväll humöret va på topp likosm pappas hår!
Egentligen kommer jag inte på nått mer att skriva just nu. Eller jo Sandra har fyllt år men jag är här och kan inte komma på hennes fest, det känns lite tråkigt! Men senare kommer Lovisa hit och då blir det nog party iaf hoppas jag!
Pussåhej vegetarisk-leverpastej!

havet e djupt!

Ingen kan ta oss nå oss och ha oss i en laguuuuuuun!
Tänk att bara få vara en fisk nu. SÅ himla skönt. Slippa huvudverken, slippa historiainlämningen imorgon, slippa sömnbristen, slippa stressen, slippa ringa tandläkaren.
Eller egentligen vad vet jag? Jag vet bara att fiskar är små, fula och genomskinliga med jättekonstiga propotioner. Dessutom äter dom upp varandra hela tiden. Utgående från den faktan är det ganska konstigt att jag ligger här och fantiserar om att få vara en fisk.   MEEEN nej nu blir jag sur. Fiskar är helt fria, dom ser de vackraste färgerna som vi människor är färgblinda ifrån. Fiskar är som små barn hela livet. Dom bara leker och njuter. Ibland leker dom pantgömme och det finns ALDRIG en fisk som säger "Nemen, är inte du lite för stor för sånna lekar?". Fiskar kan äta hur mycket som hellst, dom blir inte feta och även om dom skulle bli feta så skulle INGEN bry sig. Fiskar kan simma fort även om dom är feta. Det mordernaste hos en fisk är att vara genomskinlig, och tur är väll det. För alla fiskar är genomskinliga!
Simma som en fisk är den härligaste känslan som man kan känna. Man kan simma så fort att det isar i hela kroppen, som en läskig bergochdalbana fast bättre. Man kan simma lungt i varma och kalla strömmar som maserar hela kroppen så att man ryser och blir helt avslappnad.
Simmningen är inte ens det bästa, nej det finns FISKKILLAR också!
Fiskkillarna är tusen gånger bättre än människokillarna. 1. Dom är modemedvetna (dvs genomskinliga) 2.Dem tror sig inte vara bättre än tjejer bara för att dom har en snopp 3.När en fiskkille hittar en fisktjej som han gillar så failar han inte, han finns där för henne!  4.Fiskkillar är snygga (ur fiskflickornas ögon) och dom är inte omogna!  Jag vet vad ni tänker "jaa, men dom fiskkillarna är ju redan tagna..!" FEL fel fel! Det finns nämligen en perfekt fiskkille för varje fisktjej.
Happy fish!

Detta vet jag, fråga inte!

SoppsäcksmodellenFörra veckan gick jag "modevisning" för hela skolan klädd i endast en soppsäck. Som ni kanske ser va min soppsäck omsydd till en shortsdress. Det var kul, men ibland undrar jag bara vad som flyger i mig egentligen?

Livsnjutaren bjuder till!

Jorå sommaren e nästan här och livet är ju på topp! (eller det va det i helgen iaf, nu ska jag börja pluggandet!)


Slutligen vill jag bara säga mitt fulaste favoritord: SHISE va mycket plugg vi har denna veckan?!?!!?

Flugor och Feeer

Hur säger man ordet Fe i plural? Feeer? FeEer? HMMMMmmm Mycket intressant att sitta och grubbla lite över såhär på en söndagkväll.
Ibland tänker jag: borde jag skärpa mig och börja skriva i min blogg? Men så tänker jag: Nej men det finns inget att skriva om.. Så vänder jag på det och inser att det finns alldeles för mycket att skriva om. Sen håller jag på och fjollar mig funderar på alla olika sätt man kan skriva på och blöhö och blöhö.. Det är bannemej inte lätt för mig att bara sätta mig och skriva ett inlägg. Så det är min bortförklaring till jag typ alddddddrig skriver.

Så vad har hänt sen sist? MASSOR typ.
Det är liksom slut mellan L och L. Världen trodde inte att detta skulle hända (iaf inte min del av världen) men världen är väll för stor helt enkelt.
Lovisa kom hit i onsdags, sen dess har det typ bara varit party. Hon va rikare, snyggare och coolare än någonsin och det har varit skitkul :D
Det var torsdag och Valborg, C och London hade lite too much I think. Jag har mycket fina kort från insidan av en buske. Ok det där kan misstolkas, men bilderna föreställer faktiskt en massa GRÖNa blad.

Sen vart det fredag och då va det 20års fest. Jag kan dock inte instämma på att det var fest.. Aningen för lungt temop. Men det sjuka är mr 30åring som har gått och förälskat sig i en viss sjuttonåring. Och när Mr 30åring såg henne den kvällen så blev han så ledsen att ha åkte hem på en gång (en viss sjuttonåring är inte intressrad).

Sen vart det  lördag. Då kom Joel. Jag, Lovisa och Jerran spelade kort och sjöng ABBA med honom. Han är helt galet bra på att trolla med kort! Så berättade han lite om sitt kärleksliv. Han förklarade att tjejen som är kär i honom kommer älska honom även om han gör dumma saker precis som Frits dotter älskar Frits. (Ni vet gubben i Tyskland som stängde in b.la. sin dotter i källaren och skaffade barn med henne).  Helt galen liknelse?!?!  Ibland undrar man vad pojken tänker, men världens sötaste unge är han iaf <3
Sen drog vi ut till Elins hood. Där var det lite grillning och mys. Men såklart va vi där alldelses för sent så hela grejjen var typ slut när vi kom. Men jag är iallafall glad för att jag fick skymta några av Elins kompisar en snabbis, dem vill jag se mer av!
Sen drog vi in till stan och försökte få in mig på krogen. Jessica kommer in, Lovisa oftast, men nej jag är helt enkelt bara 92a, like it or not. Det blev massa brownies, Lovisas första äkta parille Johnny och ett mycket oväntat möte med en gammal vän.
Det är helt galet Lovisa hade aldrig sett en äkta parille Johnny, hon blev helt ifrån sig när hon såg denna mycket märkvärdiga skepnad. Vi bad snällt om att få ta ett kort på skapelsen så nu kan Lovisa åka hem till LKPG och skryta!  


Åkt hem har hon gjort, jag saknar henne redan!


RSS 2.0