Bland vattenfall och drömmar


Partydödar-sprutan

Ush jag mår dåligt. Har kollat på alla tvprogram som gått på TV idag. Jag hade iallafall lite tur först va det Gilbert Grape, man kan inte annat än älska den filmen, Johnny GRR. Sen va det scrubs och simpsons, lätt och roligt. Sen va det robinson, ganska tråkigt men jag hejjar på tjejerna iallafall. Sen va det Transformers VS Paradise Hotell, jag har sett allt som händer i båda så jag skiftade lite.
Det är iallafall svininfluensavaccinet som dödade min partyhelg. Först skulle jag på födelsedagsfest hos Ronja där alla snygga brudar skulle hänga och ha det trevligt med middag och grejjer, sen skulle jag Vicko och Patten dra ut och ravea loss på nån konstig klubb nån stans.
Men nu sitter man här i sin soffa och mår bara dåligt.
Yeah yeah, hoppas att ni har en bättre helg än vad jag har iallafall. 
puss hej


Jag vet att du vill ha..

Den här!

Det är bara för er att inse fakta, jag är grymm på att göra tårtor!!
Detta är lyckliga 23åriga Niclas tårta, ASGOD!

Nu ska jag gå och lägga mig och somna på riktig. PUSS

Let me show you how much I care

Jag hatar när familjer splittras. Allt blir så konstigt då. Det är ju verkligen till ingen nytta alls.
Man försöker se det positiva i det men grejen är ju att det inte gör någon glad. Alla blir bara konstiga.
Så blir det massa onödiga bråk, massa stress, massa konstigheter, massa sorg som ingen vet vad de ska göra av den.
Sen ska man leva ett normalt asroligt liv som vanligt. Som om allt är som vanligt. Det är det ju, nästan.

Hehe japp det är vad jag sitter och tänker på. Typ önskar att jag kunda göra något onaturligt som bara räddade hela grejen liksom. Men det enda man kan göra är väll att se paketet i det hela. Paketet som är inslaget i jobbigt, krångligt pappaer som man med våld måste riva upp. När man väl fått bort pappret så ligger den bäste presenten ever där i. Så är man överlycklig för att man fick dendär fult inslagna gåvan.
WEY!
Här kommer coolingbilden på mig och Pedro, för vi är liksom coolast!
Haha det roligaste med den är att mina ögon ser jätteklara ut och Pedro har typ inga pupiller, scary ;)


Äckelpäckel

Jag är så trött på skolan just nu. Jag orkar inte. Det är galet mycket på G och man blir pressad som mellan trånga väggar.
Jag har ägnat hela dagen åt att skriva en äcklig debattartikel. När jag var hyfsat klar och ville ha lite feedback så ber jag mamma läsa igenom den. Hon sa att den va "tråkig, svensk, förutsägbar och kunde nog få ett G".
Hehe precis vad jag ville höra.. Inte precis. Så himla elakt. Så dålig kan den väll inte vara. USH jag orkar inte!!
Nu är jag på extremt dåligt humör. Har ingen lust att göra nått alls. Ska nog bränna upp min debattartikel och kanske min Tyskabok på köpet.
Sen att det kommer hur mycket som hellst i skolan denhär veckan, plus att jag verkligen måste ligga i och skaffa jobb, plus att jag är helt pank och allmänt stressad över allt gör inte att jag blir mycket gladare.
USH jag vill få feber hela den här veckan så att jag bara måste ligga i sängen. Till helgen. Då blir jag frisk igen och då blir det fest och askul! Sen blir det jullov och ännumera fest.
Sen åker jag och Lovisa till Costa Rica och spenderar våra dagar i den varma regnskogen, våra nätter ute på krokodiljakt, våra förmiddagar på stranden, våra eftermiddagar bland indianer, våra middagar med färska annanaser.
Så löser sig allt med pengarna och boendet och hela grejen.

Godnatt

You can have whatever you like

viktoria säger:

tänker på alla snygga tjejer i gossip girl som man bara vill se ut som

ha deras kläder
leva som dom
rika
populära
snobbiga
fester
limosiner
alkohol
snygga hunkar

Camilla! säger:
jaaa ellerhur! du langar de snygga kläderna, jag langar limon, din bror langar alkoholen, så åker vi till norge och tar hunkarna!


inte så mycket

Idag har jag varit hemma hela dagen, har inte lämnat huset en sekund. Jag skulle ha gjort Allt som jag behövde göra idag, men jag har gjort absolut ingenting..
Jag har bara suttit och ätit lakrits och tänkt "snart gör jag det" "Snart sätter jag igång".
Jag är jättesugen på att göra en riktigt avancerad desert. Som är god såklart!

Men, men. Nu sätter jag nog igång. Snart..

Älskade listor

Dags för det jag gillar mest efter choklad: LISTA
Då frågar vi oss alla; vad ska dagens lista handla om?

Ärligt talat vet jag inte riktigt heller. Kanske nått bra, nått dåligt, nått spännande, nått ointressant, nått äckligt? Hmm..
Nej nu kände jag att jag fick värsta kraven på vad detta skulle vara för lista. Så det får bara bli en vanlig lista som jag gillar allra mest.

Bra saker idag:

  • Min säng imorse, så himla mjuk!
  • Svenska mässan med mamma och Jessica, inte så jättekul mässa kanske men det var ändå kul att gå runt där av nån anledning.
  • God middag, lite lördagsfin sådär!
  • Fika med Cecilia, typ fem timmar oavbrutet prat!
  • Emelie skrev hej på msn, haha det va ett bra avslut på en bra dag kände jag!
  • Vi ska nog inte bo i Alingsås så länge, eftersom mammas jobb flyttar till göteborg. (Fick veta detta igår typ men ändå, det är bra idag med!)
  • Vi har fått sålt huset för ett bra pris, vilket gör att min mamma känner sig rik!
  • Att min mamma känner sig rik innan jul!!

Bara för att spexa upp min blogg lite så tar vi en Jag stör mig på-lista också:

  • Systrar som tar från ens sparpengar och försvarar sig med "jag tog inte så mycket"!
  • Att det gör ont i ryggen när man sitter vid datorn.
  • TRÅKIGA människor!!!
  • Mina armar som kliar.
  • Sånna som slutar svara på sms!
  • När man blir andrahands prioriterad.
  • Falska förhoppningar!
  • Att jag inte har någon kamera!


Allt kanske inte är helt sant som står i min blogg, men det mesta!

Igår var det myskväll med Elin och Louise som gällde. Vi bakade ännu en helt perfekt kladdkaka. Så filmade vi massa med Louises coola filmkamera. Så lyckades Elin börja blöda näsblod såklart, efter att ha varit i en närstrid med mig. Hon är klen den flickan!
Sen tittade vi på "the reader", inte den bästa filmen jag sett kanske. Jag gillar filmidén men tycker att sammanhanget var fel. Hela andravärldskriget grejen passade liksom inte in. Som blivande regissör kan jag ju säga att jag skulle gjort filmen mycket bättre! ;)

Haha hittade en lite rolig bild på oss tre. Me like. Men han där duden är nått blogglasarfan till mig som blev överlycklig över att få va med på samma bild som jag. Han kommer väll typ dö av lycka nu när bilden publiceras på MIN blogg.
Stackars kille.

Aja ha det gött! PUSS

HAPPY GIRL

Im a happy happy girl in a happy happy world.
(Aqua)
Idag fick jag ett besked som gjorde mig otroligt glad. Ni ska få chansen att gissa vad:

1. JA, jag är gravid!
2. JA, jag fick MVG på matteprovet!
3. Jag fick besked om att jag ska få pengarna som jag ansökte om och kan åka till Costa Rica eller Colombia!
4. En man kom fram till mig och sa att imorgon är det fredag!
5. Aqua ska återförenas!


DUMMA P3

Jag sitter här och ska plugga matte. Men så lyssnar jag på radio samtidigt, och just idag, dagen innan matteprovet, så väljer P3 att ha ett program med sex timmar om sex. Det är ju jätteintressant och jag KAN INTE koncentrera mig på äckelmatten.. ÅHHHHh!!


Busig_flicka_92

Igår va jag och mina klasskompisar extremt duktiga. Vi räknade matte helt koncentrerat i ett grupprum. Men efter ett tag så slutade alla (utom Matilda) fatta de svåra talen. Och helt random började vi leka saning och konsekvens istället.
Samtidigt satt det två unga killar som var representanter från grönungdom ute i studiehallen och försökte varva medlämmar till sitt parti.
Jag får flaskan och väljer självklart konsekvens. Så mina tjejkompisar bestämmer att jag måste skriva en kärlekslapp med numret till "dissad linjen" och ge det till den ena (den snyggaste) av de två killarna. JÄTTEELAKT! Men jag sviker inte leken. Sara designar lappen med små hjärtan och nån text "tycker du är snygg" eller nått.
Så puttade de ut mig i hallen, alla brudarna stod och fnittrade bakom ett hörn och jag lämnade lappen till miljöpartist killen. Jag skrattade hysteriskt och sa att lappen var från en kompis och att han anatgligen skulle se henne sen eftersom hon antagligen skulle stirra på honom.
Sen sprang jag tillbaka till grupprummet och vi skrattade oavbrutet en stund. Sen tänkte jag på hur glad han hade sett ut när han tog emot lappen och hur ledsen han skulle bli när han ringde och kom till dissad linjen.
När jag förklarade detta så blev alla helt uppgivna och tvingade mig att gå tillbaka med en ny lapp men den här gången med mitt numer och säga att vi råkade ge fel.

Så jag gick återigen skrattande till honom och gav honom en ny lapp. Han verkade mest förvirrad. Trodde väll att vi skulle vara mer mogna. Men NEJ det är vi inte!
Nu sitter jag här och väntar på att min miljöpartist ska ringa.. Det kommer han nog inte göra.
Hahahahahaha det var iallafall en rolig stund i livet, jag älskar att känna mig som en tolvåring!

Beroende and I like it..

Nu pratar de om sockerberoende på radion. Jag känner mig ganska träffad. Jag är verkligen beroende av socker! Jag behöver socker varje dag, annars blir jag typ galen. Eller jag blir helt nere och trött, det ända som hjälper då är att träna riktigt hårt, då blir jag ossugen på socker igen. De snackar om att sockerberoendet skulle vara farlig.. Fast den ända faran jag ser är väll typ att bli tjock. Fast man kan ju få diabetes också..

Jag har försökt att bli av med mitt beroende men det liksom fungerar inte. Jag lurar mig själv, dricker ett paket juice istället. Sen hittar jag alltid på anledningar till att ge mig socker igen "Nu var jag duktig" "Nu är det fredag" osv. Vem känner inte igen sig själv i det här egentligen? Åtminstone lite..
Aja jag är verkligen inte depprimerad eller fet så antagligen kan jag äta mitt socker och bara få leva lycklig. Just nu känner jag iallafall inte för att go clean.. (just den resan skulle göra min sockerlängtande kropp helt depprimerad)

SLUTTJATAT om det, ifall ni inte vill kommentera vill säga.

Idag är det dags att bara räkna matte och sen räkna matte, skriva ett formelblad och lösa lite mattetal. Sen ska jag fixa med engelska arbetet. KUL.

Men över till något roligare. EMELIE 17år!!!! WOHOOO!
GRATTIS! GRATTIS! GRATTIS! 
Min snyggvard börjar bli en stor brud!!


Camilla Gillar

  • Godis
  • Att man kan kolla på film på internet
  • Äta Grekisk mat med mamma och Jessica
  • Att huset är städat
  • Niclas och Nathalie som tar hand om sånna som alla andra överger
  • Snygga kindben
  • Sånna där bröstpads dom är så roliga att klämma på

Camilla Ogillar

  • Att må dåligt
  • Att tvingas gå upp innan man ens hinner gå och lägga sig för att städa och räkna matte
  • Vänner som lämnar en ensam mitt i stan mitt i natten och inte bryr sig
  • Fotbollsmänniskor som slås bara för att dom gillar fotboll

RSS 2.0