Och jag undrar, när jag sjunger tillsammans med dig..

Jag går med dig så att du är trygg i mörket, jag ger dig min jacka, jag ger dig mitt hjärta.

Mmmh hur gulligt är inte det? Tolken Camilla har åter varit framme, dubbat ur låten Heartbeat med Scouting for Girls.

Jag tänkte bjuda på lite finfina bilder från helgen. Ifall ni mot förmodan skulle ha missat dem. Eller nej rättare sagt: "Man kan aldrig få för mycket av det goda!"Mums på oss!

I måndags var jag med David, vi lagade asgod thaimat och kollade på film. Det va kul! Vi kollade på Donnie Darko, väldigt förvrrande film!! Men den var bra.
Igår vaknade jag lite försent och kom på att choklad hemma hos Nathalie var mycket roligare än naturkunskap. Sen va jag asduktig och gick på ett MRL-pass på gymmet. Hur jobbigt som hellst!!
Den perfekta avslutningen på en perfekt dag var bio med Emelie. Vi såg "Flickan som lekte med elden". Mycket bra! Jag gillar de där filmerna, de liknar boken jättemycket också! BRA!

Idag ska jag på extramatten i skolan, sen ska jag shoppa slut mina pengar, tror jag.. Eller nått.
PUSS
P.S Ni kan ju försöka gissa vilken låt rubriken är, mohahahaha


KÄRingÖn

HEEj! Nu är jag hemma igen!
Hade en supenajs helg verkligen! I Fredags kväll vände vi uppochner på Pattens grandpärons källare. Vi rökte vattenpipa och myste till hög musik och kortspelande. Klockan två deckade jag. 
Nästa morgon vaknade jag utan både Hubert och smink, chockad? JA! Ledsen? NEJ! 

Nathalies farfar hade satt ihop en femkamp åt oss som vi ägnade hela dagen åt. Vi spelade boll, inte min stakaste gren. Men fotbollen däremot, haha där spöade jag dem allt! Sen spelade vi minigolf, vilket inte eller var min älsklingsgren. Emelie vann den spännande tuneringen.

Sen badade vi på i livräddarnas träningspool. ASCOOL! Det fanns en hellikopter där inne, man kunde sätta på strömmar i vattnet och klättra i fiskenät. Plus att vattnet va asdjupt! Det var riktigt häftigt och vi gick loss som små apor där inne!

Sen va vi ett gäng riktigt trötta brudar som ägnade oss åt att tjafsa om allt mellan himmel och jord. T.ex. Hur man skulle hyvla osten med den konstiga hyveln, vem det var som fes hela tiden, hur vi skulle få plats alla i en säng så att alla såg tvn...
Mitt uppe i allt detta kommer Nathalies farmor in och säger att det är prisuttdelning på gång. Så vi går ut i köket och möts av champange, priser och medaljer. SÅ otroligt gulliga är farmor och farfar! (Från och med nu kallar vi dem för farmor och farfar, Patten kan inte ha dedär drömmfarföräldrarna för sig själv!)

Imorse åkte vi hem tidigt. Mums på denhär helgen :D

Kvällsprat

Pokerkväll blev det. Nästan. Vi skippade pokerspelandet bara. Istället lekte vi lappleken och "namn-i-pannan-leken". Jag och Sara spöade det vältrimmade laget Johanna, Svante och Anna i lappleken. MOhaha det kändes RÄTT!! Sen hamnade jag och Svante på delad etta plats i Namnipannanleken.
Vi köppte pizza, lösgodis för 120kr och två påsar chips. Snacka om att frossa! Men finns det nått jag gillar mer än att frossa tillsammans med vänner?
hmmmmmmm...

Så nu ligger jag här fet och lycklig i min säng och lyssnar på "I can buy you" med a Camp. Fint!

Förövrigt blev jag kär idag. I ett par skor. Ett par skor som hade gjort mina fötter lyckliga. De var SÅ fina :) MEN nu är problemet min ekonomi.. Idag slösade jag halva min förmögenhet på godis. Imorgon ska jag väll handla inför Käringön så då lär ju en del pengar ryka dit. Sen va man ju pank igen..
Så just nu har just DU chansen. Camilla tar för tillfället emot bidrag!! Så passa på och ge ett ;)

Imorgon ska jag vara duktig, (är ledig då med hihi) ska upp med tuppen och dra till gymmet. Sen ska jag ta med mig Jerran in till stan och visa alla mina fynd och eftersom jag då kommer ha fått in era bidrag kommer jag även köpa mina skor.
Sen på kvällen ska jag göra mina läxor och sova och sånt.

Shit va törstig jag e nu!! PUSSHEJ!

KOm ihåg mig då!!

HEEJ !! Jag vet att jag SUGER på att uppdatera men jag har så många krav på mig själv. Nu har jag fått mitt dagliga intag av socker och DH så nu lär jag ju klara det. Bra musik spelas som ni brainy people lyckades gissa när ni läste min rubrik!
Tiden verkligen RUSAR förbi. Dåliga och bra saker blandas i en stor hurrikanmix som leder till tårfyllda skratt, konstiga drömmar och träningsverk. Skola, gymm, seperationer, vänner, o-vänner (?) allt bara swischar och egentligen hinner man tänka på allt och inget.

Förra helgen va allt riktigt chill, jag och Patten hade en mysig kväll men chokladsås och känsloblottanden. På lördagen hade jag, Sara, Matida och Cecilia en mysig kväll. Chokladsås och skvaller bjöds det på. Det är så härligt när det är härligt :D

Denna helgen var förra helgens motsats. Eller den va också härlig, men framförallt va det party!! Jag, Vickan och Nathalie växte på oss några år och gick till Bullevard. Där shakade vi hela kvällen. Ärligt talat ger jag nog inte det stället en 5a. De e lite för stort där, tror jag. Eller jag venne men jag hoppas på att hitta mer röjiga ställen när jag är gamal nog ;)

Sen blev det lördag. Dags att överlista vakterna igen. Guess what, jag behövde inte ens legga. (STOLT!) Hehe. Jag, Jessica och Lovisa rockade loss rejält och tyvärr tyckte inte Philip att de va lika kul så han åkte hem :(. Men jag hade askul iallafall. Dansade och shakade hela natten igen.

Det bästa ÄR: det roliga är INTE slut!! Nej imorgon blir det pokerkväll hos mig med lite brudar från klassen och till helgen bär det av till käringön :D WOHHHOOO


Lite bilder från förfesten hos Patten.

HEJDÅ!!


En Europeisk identitet?

Vad är egentligen en vanlig europeisk identitet?

En väldigt konstig frågeställning måste jag först säga. Jag har liksom aldrig tänkt på det. Jag kanske har tänkt att det är skillnad på svenskar, norskar, tyskar och typ afrikaner. Inte så lika folk. Ibland om jag vill vara petig så kanske jag tänker att det är skillnader på Somalier och Kenyaner. Men oftast går båda under genren ”afrikaner”. Men när det kommer till Europa så tänker jag sällan att alla länderna inom Europa har något gemensamt.  Som en europeisk identitet. Vad skulle det vara?

Var drar man ens gränsen mellan vad som är Europeiskt och inte? Gränsen på kartan eller EU-länderna?
Hmm, jag skulle nog säga att det var gränsen på kartan. Det känns bara konstigt att kalla länder i Afrika och Asien för europeiska länder. De får gärna vara med i EU men inte i Europa det är liksom EU inte det som avgör.

Svensk som jag är tycker jag minsann inte att vi är särskilt lika våra grannar. Det är jättemycket som skiljer i grannländerna, både folket, byggnaderna, språken och massa annat.
Men om jag ska försöka se det ur ett mer globalt perspektiv så tänker jag automatiskt på när jag var i Tunisien. Ingen Europé jag någonsin mött var som folket som jobbade på marknaderna var där. De var så hetsiga och trodde att man ville köpa allt man tittade på. Männen kunde också vara riktigt oförskämda och jag fick en känsla av att de verkligen såg ner på oss lättklädda turistflickor.
Inte för att jag har varit i alla länder inom Europas gränser men jag fick bara en känsla av att det beteendet inte ingick i Europas kultur.

Men däremot när jag reste till Nya Zeeland så tyckte jag dock att det inte alls kändes som att det landet låg så långt utanför Europa. Jag kan tänka mig att jag hade tyckt att t.ex. fransmän var mycket klurigare än nya zeeländare.

Amerikaner på film verkar också vara väldigt lika oss i Europa. Kanske är det för att vi har en tendens att härma allt dem gör. Men jag ser hur som helst många likheter!

Om man nu reser utanför Europa så tycker jag att de flesta européer man träffar på är tyskar. Så om jag kom från en annan kontinent så skulle jag nog tro att en vanlig Europé var som en vanlig tysk. Egentligen stämmer det kanske ganska bra. I alla fall så är det väll inte så stor skillnad på svenskar och tyskar? Det tycker inte jag i alla fall.
Fast där passar inte Medelhavsländerna in. T.ex. Greker och tyskar tänker jag mig som väldigt olika.

Om jag ändå ska föreställa mig en Europeisk identitet så är det väll en hyfsat blond person med mycket pengar och ett stort intresse för mat och kultur.
Européer är nog de som är ute och reser mest det kan nog bero på att vi har bra välfärd. En vanlig familj i Europa har pengar.
Mat intresset kommer nog in för att jag tänker Frankrike, Italien och Grekland som en viktig del av Europa.  Där ska väll all mat vara bra?
Kulturen är kanske den som gör att Européerna ändå skulle kunna dela en identitet. Vi har historia som knyter samman länderna sedan lång, lång, lång tid tillbaka. Självklart är alla européer intresserade av den! Kanske inte. Men jag tror ändå att det kan få oss att känna någon slags undermedveten gemenskap. En Europeisk identitet.


Tradusa

Hej här kommer en förvarning. Senare ska jag publicera ett inlägg här på bloggen till min Europakunskaps lärare, Anna. Vi ska skriva om våran tolkning på en Europeisk identitet. Sen ska ni alltså få hör min spännande tolkning! Hehe, men först måste jag ju skriva den.. Skulle gjort det på lektionen man jag och Sara kom på tjusningen i att kasta röda godisar på varandra. KUL!
Men först ska jag nog missbruka i mig ett litet Desperate avsnitt till.
(rubriken på inlägget är namnet på min nya favorithemsida heheheheehhe)
PussOhej!


De e bar å njut!
I love Elins sommarstuga <3


Skrämmande fakta

Idag fick jag veta att en av mina trognaste läsare är min mamma. Ok jag är ganska bra på att censuera min blogg, men uppenbarligen finns det utrymme för förbättring. Jag har misstänkt henne som en läsare förut då jag hittade bloggadressen tillaggt som "favoriter". Jag tog bara bort den och tänkte att hon hade glömt den. Men nehe, tydligen är jag vän med henne på facebook också.. Undra om hon bara sa så för att skrämma mig?
Bloggen har hon iallafall läst, för hon vísste att jag stavar allvar med ett L och att bloggen heter Camillacupcake. Alldesles för lätt namn.. Jessicas blogg har hon säkert glömt..

Skolan har börjat rulla på. Imorse stod jag inför terminens första stora dilemma; Komma minst 20minuter sent till tyskan eller stanna i soffan och avnjuta ett desperate housewifes avsnitt med lite thaimat.
Sälvklart gick jag till tyskan! ...Not...

Så tänker jag alldeles för mycket (lista Wohooo!):

 • Skolan, hur ska det gå? När börjar jag imorgon? (och sånt)
 • Resor (vill!!)
 • Pengar, hur ska jag ha råd? Jag har inte ett öre men så stora planer,.
 • Fester, (roliga tankar!!)
 • Vi ska flytta, shit.
 • Allt som är bra i livet, solen idag, mina kompisar, pedro osv
 • Träning, ska bli biff (eller magen typ.. heehheehehehehe)
 • Pojkar som inte går att komunicera med utan att vara en besatt stalker (varför finns det så många sånna?)
 • Godis.. Mums
 • Själförtroende och självkänsla, sånt e svårt
 • Desperate Housewifes, vad händer nu med Susan och Mike?
 • Vad gör mina flickor om dagarna?

Jaa den listan kan bli evigt lång och mitt huvud exploderar nästan ibland, tror jag. Iallafall leder det till sovproblem. Nej nu måste jag få veta hur det ska gå för Susan,.. Puss


Gillar 2an!

En HEL skolvecka har gått och jag sitter här ikväll helt levande! Jag till och med längtar lite tills måndag. Min klass verkar helskön. Massa flummiga flickor :) I like!
Veckan har bjudit på en hel del skratt, nya kurser och massa feta goda saker! Retoriken och psykologin är kurser som jag ser extra mycket fram mot.

Idag efter skolan spenderade jag några timmar med att irritera min syster. Det känns som att mitt gymmande har gett resulltat för jag kunde slänga runt med henne som en liten boll i köket. Det hela resullterade att jag nu har ett bitmärke på armen.
Sen bakade jag världens minsta kladdkaka, tog med den till Ada. Sen avnjöt vi kvällen tillsammans med Emelie och massa allsång. Efter en sån kväll mår man som en prins :)

Hösten kommer inte bara med en ny klädkollektion, nya kompisar och regn. Utan för vissa innebär hösten också en liten knöl som sätter sig på handleden. Den knölen växer sakta och hela handleden gör riktigt ont. Nu sitter jag här med min "höstknöl", har tagit en Ipren, men det tycks inte hjälpa.. Ajajajajajjjjj

Jag måste gymma hela tiden för vi renoverar vårat badrum och då har vi ingen dusch hemma så jag duschar där.. Så imorgon blir det en workout (igen!) sen blir det fest hos Joel på kvällen. Nått att se framemot när jag somnar :)

NOT!

Hehe jag kom på att jag vill inte skriva nått inlägg. Så daaaaa! (som man sa när man va liten och cool)

RSS 2.0