Roliga tider!

Jag vet att ni inte tror vad ni ser.. Camilla uppdaterat?! Asså ni vet ju alla att jag har tröttnat på min blógg, men nu hade jag trots allt tio min över innan jag måste gå till skolan. Dessutom har jag ett så otroligt roligt liv så det skulle bara vara själviskt att inte dela med mig åtminstone liiiite till alla som går in här och vill läsa..
Så vad händer egentligen?
Jo i helgen va jag, Elin, Louise och Ingela på Underjorden. Det va skojj! Vi dansade som galningar och raggade på barn (?). Lite peddo det sista, jag vet, men ärligt man har inte så mycket val om man ska ragga på underjorden.. Jag kom hem till ett hus som snurrade kl 4 på natten och deckade, det va typ det skönaste på länge!
Nästa dag så gick jag på blinddate. Jaa det betyder att man inte har någon aning alls om vem killen är. Så jag åkte dit och hoppades med hela min kropp på att Ada inte skulle ha dålig smak eller ha väldigt stor lust att vara elek och ta nån socialtinkompitent människa. Det hade varit hemskt. Men det blev en happy surprise faktiskt! Väldigt oväntat så va det Max som väntade på mig utanför Condeco. Vi hade det askul!
På söndag så hade jag och Patten mammadate, alltså vi lurade med våra mammor på bio. Såg Avatar. ASBRA film, asball!! LIke it!
I provade jag på Army Training. Galen grej, farligt om man är svag. Som tur är så har jag blivit ganska stark, så för mig va det rena barnleken... Hehe, nästan iallafall.
Igår tog jag tag i pakningen lite, inför flytten. Nu är det bara en vecka kvar för mig som Göteborgare. Sen ska jag byta mentalitet och bli en äkta Alingsåsare.. Inte för jag har en aning om hur dem är men men.
NU måste jag springa iväg, ska ha idrottslektion idag. Jag och Cecilia, vi ska ha PULKA! Så nu ska jag ta på mig termobyxorna, ta pulkan under armen och springa till vagnen!
PUSS


RSS 2.0