Drömmer om nått fint

Inatt hade jag världens bästa dröm! Jag drömde att jag, Jessica, Lovisa, mamma och moster var uppe i Ånn. Vi satt och disskuterade hur många kakor jag hade ätit (det var bara en jag lovar!!). Sen skulle Mando Diao spela live i våran trädgård. Jag och Jessica gick såklart ut och ställde oss på bästa platsen så att vi såg snyggingarna ordentligt. Hela byns befolkning var också där och kollade. Mando Diao var jättebra men inte lika glada och galna som på Hultsfred. Jag och Jessica konstaterade detta och sa att det nog berodde på att det bara var medelåldersmän i publiken och inga unga tjejer. Då började vi jubla och headbanga. Sångaren fick syn på oss han blinkade till mig :D.  Då sa jag till Jessica "Vi springer fram och kramar dem!". Jessica tvekade först men sen sa hon "Okej!". Vi sprang fram till snyggingarna i Mando Diao fick en kram av vardera medlem utom trummisen för han var blyg sa han, vi fick trummpinnar av honom istället.

Sen vaknade jag med ett leende på läpparna. Underbara dröm!

Igårkväll var jättemysig BTW. Vi spelade spel och åt jordgubbar och choklad hos Viky. En del saning och konka-spel utsatte vissa för lite hemskheter med, hehe. Sen satt jag och Natti uppe och tecknade hela natten. Mycket kul!
Idag åkte vi på en liten tripp till Aneby, åt god mat, nya zeelänskt godis, skvallrade med Lovisa och hämtade hem den gråa feta katten! Happy face!
Nu ska jag sova och tagga inför min andra skoldag denna hösten.
Puss och kram :)

Sommarbild- hehe

Vad händer ikväll?

Nu sitter jag här nyshoppad och glad, och funderar på: Vad händer ikväll?
Senare ska jag träffa mitt gäng tjejer som är laddade som små pistoler. Problemet är bara att vi är SMÅ. Inte kommer vi in någonstans.. BLÄÄ för det.
En hemmafest för bara oss går alltid hem, det blir alltid nån galen sväng på det hela. Men ikväll är jag liksom taggad för att träffa massa folk och bara röja. Det hade varit så himla kul!
Eller så kör vi på en sån där "hög musik-baka massabullar-kolla film-kväll". Sånna e också najs..
Eller gå på bio.. Men det är dyrt! Jag är faktiskt mycket pank plus att jag ligget back. Detta kommer dock lösa sig när jag får min lön (men det skulle vart min för LÄNGE sen!!).
NÅTT bilre ju för jag KAN inte bara sitta hemma sånt gör mig djupt deperimerad..

Vi får hoppas på nått random... "Camilla går ut på gatan för att möta sina vänner så ser hon att hennes grannes hus lyser i diverse discofärger. Det är fullt med folk och bra musik dunkar för fullt. Camillas nyinflyttade jättesnygga granne har fest. När Camilla passerar kommer han utspringande och bjuder in Camilla och hennes kompisar. Hon blir glad och taggad. Ringer sina kompisar som kommer direkt. Sen är partyt igång." Shiiit vilken kväll det blev!

.. ehh ja. Dags att vakna och hitta på nått kul!


Här är jag!

Jag fick faktiskt klagomål av en läsare idag, jag uppdaterar inte min blogg tillräckligt ofta! Vilket uppvaknande! Det har ju hänt massa kul sen jag skrev sist! Jag har blandannat chillat loss på Elins land vilket var mer än bara najs!
Jag tycker dock att halva det roliga med att skriva försvinner när man inte har några bilder, så Elin får langa picsen så kommer de upp hit sen (en hel del skönheter vill jag lova)!

IDAG var första skoldagen. Jag va JÄTTENERVÖS, fick skriva långa listor till mig själv igår om hur allt skulle lösa sig (låter lite konstigt kanske, men det är bra för personlig utveckling ;). Listorna verkade hur som helst hjälpa för jag fick en toppendag! Det känns riktigt kul att komma igång igen. Man glömmer nästan hur najsiga folket på ISGY är när man inte träffar dem på länge. Jag gillar min skola! Det ska bli spännande att snoka lite närmare på alla halvnya/nya människor! MOHAHAHahaha
Nu sitter jag och väntar på min segaste vän Nathalie som ska joina mig och Jerran och kolla på en tjejfilm och äta turkiskpepparöra. MUMS! Kan hon inte komma snart?,..


Inblick i fjälllivet!Härliga minnen nu!

It's far to early in the morning..

Klockan är hela 10:18. Varför är jag uppe? Detta än nowdays mina bästa sovtimmar.. Men men allt har en anledning I guess, eller är det inte så gud?

Hur som hellst så stack jag till Ånn för ungefär två veckor sen. Vilken resa alltså! Eller jaa resan dit är inget märkvärdigt, 12h i en bil bara. Men sen när man väl är framme! De mörka fjällen och den ljusgröna skogen. Alla blommor i alla färger. Små slingriga grusvägar, myrar och mylta. Ånnsjön måste vara den vackraste platsen på jorden. Den ligger där så fridfullt och lämnar klara spegelbilder från fjällen och skogen. Det var inte ens mycket mygg där nu! Bättre kan det inte bli!
Så vad gjorde vi där uppe mer än att bara beundra den vackra naturen?
Framförallt tog vi det rätt lungt, fixade med huset och så, men vi passade även på att klappa renar, bada massor, ro i sjön, upptäcka ödeöar och ödehus, festa loss i Åre och bada jaccuzzi. 
Skulle lätt kunnat stanna en vecka till! (Bilder kommer, men inte nu.)

Kanske borde jag gå och lägga mig, det hade varit najs! BTW Jag såg Harry Potter filmen igår, Halvblodsprinsen. SHIT va bra den va!! Bästa filmen helt klart! Den följde boken bra också, fast att vissa saker inte stämde. Saken är den att det gör INGENTING, sålänge de inte ändrar och fufflar med karaktärenas personlighet så får de gärna flyta ut från originalet litegrann.

RSS 2.0