ALVAR

Asså hej Göteborg och världen. Jag tänker bara säga att den här staden är DÖD typ. Det händer ju ingenting här.
Det är Därför jag tar saken i egna händer och har party på MITT rum på kvällarna. Det här var andra dagen "svartklubbCamilla" hade öppet och det STRÖMMAR in gäster. Det bjuds på hög hits for kids musik och häftig disco belysning. Sen är det bara att ravea loss. Stället har redan en del stammisar, Viktoria, Nathalie, Ada och Ziggy är några av dem.
Fortsätter det i sån här blommande fart så kommer nog stället ha öppet ett bra tag till.
Mitt måtto är: Har man ett problem får man lösa det!

Tack för en underbar kväll damer och herrar, tackar tackar!

Hemliga planer

Imorgon ska jag åka till biblioteket. Jag ska ta med en fet, tom väska och ett lånekort/ pass beroende på vad jag hittar. Sen ska jag låna några fetingböcker. Jag ska även ta med papper och penna och anteckna en del från den där stora boken som man inte får låna hem. Sen ska jag sätta mig och plugga. Om djunglens hemligheter och de glömda människorna.
Sen ska jag ringa några samtal, min farfar, skolan (eller det kanske inte svarar någon där nu..), Börje kanske och den där gynekologen i Motala. Sen ska jag skriva en början på ett manus.
Sen ska jag maila och skriva grunder till stipendie ansökningar.

Jag drömmer stort och i höst ska jag ut på äventyr!


Mjaaaooo

Jag läste precis Louises blogg. Den va väldigt glad tyckte jag så jag blev litte pepp på att skriva. Citronrosalime.blogg.se heter den för er som blev supernyfikna nu!
Idag har jag spenderat morgonen med desperet hosewifes och en pizza tillsammans med mamma. Sen åkte vi in till stan en sväng. Där va det tråkigt, eftersom jag e pank och det var så mycket folk.
Sen åkte vi hem, fixade mig lite, gick till vagnen, åkte in till stan igen! Fikade på Franks med Louise. Vi hade massor att ta igen nu eftersom vi inte setts på hela sommaren. Sen när jag kom hem satt Joel och väntatde ivrigt på att få baka med mig. Så vi bakade bröd. MIKKET NAJS!

Imorgon planerar jag ännu mera nybakat bröd och desperate hosewifes som morgonritual! Mmmmums!

ÅH dags för en lista

Måste-göras-mer-under-sommaren-listan
 • FESTA
 • Lukta på blommor..
 • Träffa Emelie, Nathalie (var håller människan hus hela tiden?) Ada, Elin, Louise, Philip (oj den här punkten kan bli lång, så vi stoppar där)
 • Bada
 • Åka till Öland
 • Åka till Ånn
 • Åta glass
 • Shoppa lite?
 • JOBBA.... ? ...!!!
 • Bli frisk!!
 • Ha MASSA KUL!

Vindarna vänder

Det var för stormigt på havet så vi tog Stenafärjan hem ifrån Danmark. Igår kom jag hem till Götet igen. 
Nu är det dags att packa upp väskan igen, men det är ju så himla tråkigt att bara sitta hemma. Så jag planerar att packa min väska igen så snart som möjligt. Öland kanske? Sen Ånn!

Den här hösten ser ut att bli väldigt annorlunda mot mina tidigare här i Göteborg. Men när vindarna vänder så är det nog bara att segla med, ut mot nya äventyr! 

Ut på havets viddar!

nu ligger jag och vickan här i kojen på båten. vi är i skagen. Det va asmycket drag och rätt fint väder när vi kom hit, men det verkar ha försvunnit nu. .. Det stormar utanför. Vinden viner. Viktoria försöker sova nu, jag måste vara jätteirriterande som ligger och knappar. Hur som hellst så ere rätt mysigt att gömma sig här i den varma kojen när oväderet härjar utanför. Det tråkiga är att allt folk försvinner. Hoppas att det blir mer drag imorgon!!
Vi hade en helgalen kväll härom dagen, hittade vimmelbilder på oss på en strippklubb dagen efter ;) hahaha thats life!
Men nu ska jag nig sluta irritera Vickan och stänga ner. Håll tummarna på fint väder till oss :D

Sov sött!

Hultsfred lever kvar!

Regnet öser ner och slår mot rutan. Det är helt tyst där ute. Det är varmt också. Precis som det ska vara på sommaren. Myggen gömmer sig nu när det regnar, de kryper ner i träsken och aktar sina sköra vingar från de tunga dropparna. Om jag hade haft en pojkvän så skulle vi varit ute och cyklat i sommarnattens regn. Vi hade badat i nån sjö och frusit tillsammans.
Men nu har jag ingen pojkvän, min cykel har punktering och alla sjöar ligger jättelångt borta.
Då leder tankarna tillbaka till Hultsfred istället.

Tält, bajamajor, en frän doft som verkar stiga från marken, papper och plastpåsar överallt. Inte en fågel, inte en mygga. Några gråblå moln på den ljusa himelen. MGMT dunkar från ett avlägset camp med bra högtalare. Någon full snubbe försöker kyssa min syster när han passerar. 
Spänningen i hela kroppen innan Killers skulle spela. Behovet efter en kaffe och en ny luftmadrass. Alla glada ansikten. Konstiga kommentarer.
Alla stånd med mat. "En riktig soppa" var min favorit, inte för att jag åt någon soppa men de som jobbade där va så charmiga!
Hultsfred va helt underbart. Alla va fulla, glada, smutsiga och allmänt konstiga. Precis sådär som folk borde vara. Partytältet efter sista konserten, lägger man sig innan fyra så fryser man ihjäl. Klä på dig hur mycket du vill, det spelar ingen roll. Dansa så konstigt du kan. Hultsfred 09-dansen kombinerat med Öland 09-dansen. YMCA.

Det bästa var att alla hade bra musiksmak, när några dudes fångade Jessica i ett rör och rullade runt på henne, när vi dansade runt Gandalf, hela The Killers spelningen, Kings of Leon och de andra banden som förvånade mig, när Adas syster bjöd på en chokladbanan, all fyllemat, stylingtältet, morgonritualen, Street church-bussen som bjöd på kaffe, Camp Raggmunkar och Brudar(rrrrr).

Min första festival, om någon annan slår den så eren FAN BRA! Men de e helt klart värt ett försök!
Deppbilden, men våran kamera försvann.

Tonnårsdrömmar


Nu har jag listat alla banden jag ska se på hultan och så jag har tänkt ut en plan: När Stefan kommer hem så övertalar jag honom till att åka och köpa en påse M&Ms till mig.
Viky langar den bästa musiken :)

Inte rättvist!

ÅHHH jag är lämnad ensam hemma. Jessica, mamma och Joel åkte till Stockholm idag. Där går dem på Skansen och nu har de nyss sett kungen, drottningen och Reinfeld. Här sitter jag i soffan. Jessica tog min telefon. Jag kan inte kontakta någon. Jag har jobbat hela dagen. Ush jag hade en asbitchig kund, han skulle ha nån himla specialrätt och så tog jag fullt pris på den och då vart han sur. Så sa han att jag inte kunde räkna matte och alltid räknade fel, sen garvade han åt mig...
Jag vill ha GODIS!!!! MEN såklart finns det inget.

Nu är jag lika gnällig som Thåström. Därför ska jag iNTE se honom på Hultan. MOHAHAA

RSS 2.0