IT'S CHRISTMAS TIME IN SWEDEN

Här är de 3 absolut bästa jullåtarna som ALLA ska lyssna på såhär i juletider:

1. Jul igen - JustD - En klassiker, alla har väll hört den men den är ju helt underbar!
2. En Gammal Jul - After Shave, Galenskaparna - För en garanterat gammal jul!
3. Christmas Smorgosbord - Disney characters - En nyfunnen goding, mycket lustig text, I just love it!
Julbild från 2007


Du tycker att du är vacker men det tycker inte jag..

HEJ!
Helgen har helt klart en femma! Toppbetyg helt enkelt.
I fredags va jag med mina bräckebrudar och baka läskigt mycket julgodis. (det märktes morgon därpå när min gylf sprack :( ) Så lyssnade vi på en läskig julcd med massa gamla damer som sjöng barnsånger. De sjöng en låt som jag aldrig hört förut, det var den jag döpte min ruibrik efter!
Visst ser det gott ut!Sen blev det lördag. Jag och min finfina syster julpyntade ännumer hemma. Det blev jättefint! Sen på kvällen hängde jag med henne och hennes kompisar ut. Först gick vi till PC i typ 10min. Sen åkte vi till Underjorden. Hela minderåriga Sverige hängde typ där. Det var väldigt kul! Man träffade massa som man kände och alla dansade som ganlingar. Det är så tråktigt när alla ska dansa sexigt typ. Euw! Om man bara får hoppa runt och se helt galen ut så är det mYCKET roligare. Det gör jag iof jämt när jag dansar, oavsett hur de andra dansar, men det roliga med underjorden var att alla dansade så. I like!
Vi fyllekäkade på MCdonalds med våra favorit LKPGare, Robin och Fredrik och deras två mates. Det var väldigt kul och jag hoppas att de tar vägarna till Götet snart igen.
Vid halv 4 kom jag i säng.

Vid kl 6 ringde min klocka.
Jag och Jessica stressade iväg till Eketrägatan. Missade våran buss. Gick hem. Senare skyndade vi iväg igen. Denhär gången hann vi. Åkte till JKPG. Jobbade i 5h. PENGAR HERE I COME!
Sen åkte vi hem igen. Halv elva deckade jag, helt slut!

Imorse skulle jag prova en ny sak som pappa har rekomenderat. Man ska gå upp och sätta på partymusik och dansa som en galning till typ tre låtar. Sen är man igång för dagen. Så jag satte på en gamal 90talsskiva på högsta volym och hade disco på mitt rum. Väldigt roligt.
Men sen visade sig att jag glömde gå till skolan. Så nu missade jag psykologin. FUCK.
Hehe jaa så kan det gå. Men nu ska jag äta frukost.
SEE YA!


MÖÖÖ

Jag har:

  • En jobbig syster som är väldigt bitching.
  • Ingen mat hemma.
  • Missat julkalendern IGEN.
  • Skolkat två lektioner idag.
  • Dubbelbokat mig imorgon.
  • Ingen lust att plugga.
  • Massa plugg.
  • En twilightbok som väntar.

    Den ska jag gå och läsa nu.. Här är en bild på mig när jag va mini. Tyckte träden va lite twilight, kanske..


TJECAOO

Hej! Nu är jag hos Sara, vi försöker fixa vårat Finlandsarbete. För att klara av det så addade vi en äkta finne på facebook. Han presenterade sig som den ultimata nerden som bara sitter vid datorn. Sånna finns tydligen i Finland!

Idag åkte jag pendeltåg. Det var en spännande upplevelse. En annan bor ju i stan så man är ju lite nervös när man ska ut på förorten sådär. Mycket riktigt, folk beteer sig skumt. En kille lyssnade på HÖGTALARE på sin mobil och dessutom SMYGFOTADE han oss. Helt creapy. Han blev asglad för att jag och Sara först började dansa lite till musiken men så bytte han jhtill fjortisdunk.,.
Denna skumma upplevelse har fått mig att fundera. Vad ville han egentligen? Vem skulle höra hans "coola" musik och framförallt VEM får se bilderna på oss?

Wellwell. Julkalendern har vi sett med. Spännande!!!

Jag försökte publicera ett inlägg i lördags men pappas dator va så krånglig så det gick inte :( DUMMA MAC.

Jahopp vad finns mer att säga.. Snart är det jul. Sen flyttar jag till Alingsås. Sen fyller jag 18. Sen blir det sommar. WEY

RSS 2.0